Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328989
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

moje typy:
1- skok na bandżi;
2- jazda na łyżwach po zamarzniętym jeziorze i potrójny aksel;
3- pobije rekord Małysza w długości skoku na mamuciej skoczni.

ocenił(a) film na 6
luka_grobl

Zjazd z Samotnej Góry :D

ocenił(a) film na 3
Joecrou

na rolkach? no i zabije przy tym 3 456 orków

ocenił(a) film na 5
luka_grobl

A skąd! Nie na rolkach, a na desce windsurfingowej, orków wykosi 513 461 561 469 146 144 646 425, a pozostałych załatwi bomem, albo podsuwając ich uroczej rudej przyjaciółce...

ocenił(a) film na 3
Carmina

oczywiście po wszystkim nawet nie będzie spocony i będzie miał czyściutkie ubranko i fryzurkę jak od fryzjera- to mnie wkurzało, że w każdym momencie brody krasnoludów były jak spod grzebienia :)

ocenił(a) film na 5
luka_grobl

Elfy sie nie pocą.
Ale może złamie sobie paznokieć, żeby dodac realizmu?

ocenił(a) film na 7
luka_grobl

Przecież poleciała mu krew z nosa. Ale jak się zdziwił, że jemu też może się coś takiego przytrafić.

ocenił(a) film na 6
luka_grobl

Na kawałku skały, bądź tarczy jakiej :D

ocenił(a) film na 3
Joecrou

Będzie zjeżdżał z góry na nartach, po drodze uśmierci Smauga i zabije 3723578382378532 orków, przy okazji bijąc rekord świata w rozwiązywaniu kostki rubika.

ocenił(a) film na 8
quoooza

Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8

luka_grobl

Wszystkie odpowiedzi są poprawne.
Jednocześnie.

latelamb

Będzie grał na mandolinie
Albo nie, będzie strzelał z mandoliny zjeżdzając na swoich anty wywrotowych, super kosmicznych butach.
W zasadzie, wszystko się może w Hobbicie zdarzyć.
Ehhhh...

ocenił(a) film na 3
aalehandroo

Wiem :)
http://www.youtube.com/watch?v=tUvK5XHlHuM

ocenił(a) film na 3
aalehandroo

będzie rzucał kamieniami z prędkością ponadświetlną i będzie chodzić po wodzie jak Jezus- to nawet możliwe, o ile będzie szybko przebierał nogami ;)

luka_grobl

potem awansuje na miotacza Lakersów. Wszystko przez te wybitne umiejetności !

ocenił(a) film na 3
aalehandroo

najlepsze :)

ocenił(a) film na 9
luka_grobl

Wysadzi jakiś wielki budynek w powietrze ze sobą w środku, a potem cudownie wykroczy z ogni piekielnych nieruszony prawie jak Desperado.

ocenił(a) film na 7
luka_grobl

ja jednak obstawiam na zjazd z Samotnej Góry - tylko zastanawiam się na czym... hmm... muszę to przemyśleć.

Tymoteusz81

Na "Byle Czym"!

luka_grobl

trafi Saurona w samo oko
<ta bum tsssss>

ocenił(a) film na 9
luka_grobl

zabiją mu laske więc solo ubije całą ekipe orków z guldur, wypędzi saurona, uwolni gandalfa, ubije smoka i coś pewnie jescze bo jest totalnym badassem

ocenił(a) film na 3
Dworsky0

ale zrobi to wszystko żonglując piłami łańcuchowymi

luka_grobl

Nogami będzie żonglował. W rękach będzie trzymał kostki Rubika.

ocenił(a) film na 7
luka_grobl

Ja podejrzewam, że będzie zabijał orki skacząc na uszach lub na nosie, w tym samym czasie strzelając z łuku przy pomocy prawej nogi. Lewa posłuży do związania w jeden węzeł wszystkich krasnoludzkich bród. W międzyczasie jednak dosiądzie Smauga i wyruszy na nim w 80. sekundową podróż dookoła świata.

luka_grobl

Nie będzie żadnej Bitwy Pięciu Armii, bo Legolas rozwali wszystkich kamehamehą.

użytkownik usunięty
Nidaba

Ale trzeba przyznać, że zrobili dla elfów dobrą "choreografię" walki - jakby tańczyli...

To samo pomyślałam.

ocenił(a) film na 6
luka_grobl

Pokona w pojedynkę całą armię orków w Bitwie Pięciu Armii robiąc przy tym jajecznice.
W zasadzie to nie wiem po co ta cała Wojna o Pierścień, wystarczyło wrzucić Legolasa do Mordoru i sprawa załatwiona.

użytkownik usunięty
Anthrax91

Tak Gandalf mu mówi w książce: Jeśli elfowie potrafią tyle - niech skoczą po słońce, które nam roztopi śnieg (utknęli w zaspie na Caradrasie). Dobrze, że nie zrobili sceny jak biega po płatkach śniegu, ani z Tomem Bombadilem, bo jak by który zaczął tam spiewać: Hej dol, mery dol, wierzbo wydziwillo - wyszłabym z kina jak inżynier Mamoń...

luka_grobl

Może jakieś solo z Chuckiem Norrisem?

ocenił(a) film na 10
Nessa_3

Zawstydzi wszystkie elfy i sam przyjdzie na ustawkę pięciu armii;] i chyba teraz zaspoileruję, bo ma podobno wszystkich wybić;p żodyn nie zostanie przy życiu^^ żodyn;]

użytkownik usunięty
luka_grobl

:-D A nie w tej części - krwawi z nosa...

użytkownik usunięty
luka_grobl

P.S. Nie doceniasz Elfów - oni skaczą bez bungee.

luka_grobl

Będzie śpiewał:

https://www.youtube.com/watch?v=nlNr-Vf9L2c

:DD

ocenił(a) film na 3
Rang_o

:D

luka_grobl

ej ej

aalehandroo

a może zaspiewa w duecie z Marylą Rodowicz na sylwestra z Polsatem ? to by było ^ ^

aalehandroo

Nie może, bo nie ma paszportu polsatu...

aalehandroo

haha, ale wtedy Kszysztof Krawczyk będzie zazdrosny :P

luka_grobl

Umyje Bolgowi zęby lub zetnie się na łyso. Obie opcje spektakularne.

ocenił(a) film na 6
luka_grobl

A tak w ogóle, to Legolas tak świetnie rozwala każdego orka, ale nie wiem czy zauważyliscie, że gdyby Thorin nie rzucił mieczem i gdyby nie Tauriel, to Legolas by został zabity ;P

ocenił(a) film na 3
Joecrou

Nie bo by złapał strzałę zębami a orków rozwalił pięściami.

ocenił(a) film na 8
luka_grobl

XDD
Poryczałam się ze śmiechu, serio:) Boski temat na poprawę humoru.