Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328989
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

jak czasami czytam jakies wypowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac
czemu?
bo jezeli ktos nie byl na gravity w 3d w kinie odeon w angli to nie wie co traci
a mi sie wydaje ze na 3d hobitt 2 tez bedzie wiecej niz ok
takze jak ktos mi pisze ze lipa albo jakies takie podobne teksty to mi sie wyadaje ze tan kto pisze chyba malo widzial realnie 3d
hehe
nie rozumiecie to idzcie na 3d gravity real 3d nie jakies podroby po ktorych nie dziwie sie ze komentarze o 3d sa lipne
bo sam bylem w rzeszowie i te 3d w rzeszowie a real 3d w odeonie
to jak niebo a ziemia doslownie
bo na real 3d nie ma nawet slowa o bolach oczu kolorach lipnych
a w 3d w rzeszowie to jakas pomylka
no bylem tez na rekinach 3d w krakowie ale to juz jest super imax rzadzi ale real 3d odeon to chyba to samo ale nie jestem do konca pewny
takze jak macie isc w polsce na 3d to tylko imaxx jak pojdziecie do marnego kina 3d z lipnymi okularkami jak w rzeszowie nie wiem moze juz to zmienili ale chyba nie
takze bedziecie wypisywac glupoty o tym ze to lipa i takie tam bezsensowne teksty
spojler widzialem trailer w 3d hobbita i to jak akcja dzieje sie ze smokiem w zlocie jest po prostu masakra pajaki tez super wygladaja w 3d jeszcze fajniej to zobaczyc bo niestety 1 czesci wladcy pierscieni w 3d nie byla a tez pajaczek tam byl tu juz jest duzo wiecej
w angli juz jest w kinach od 13 grudnia hobbit w polsce od 27 grudnia hehe
sory ale czasami nie zaluje ze tu mieszkam i pracuje ale czasami oczywiscie

Chucky_Tbg

3D w lepszych Multikinach też jest swietne:) A co do samego Hobbita to był on krecony w 3D, a nie jak 99 % filmów konwertowany. Trzeba zatem zobaczyć go w trójwymiarze:)