Honor wojownika

The Warrior's Way
2010
6,3 6,9 tys. ocen
6,3 10 1 6852
Honor wojownika
powrót do forum filmu Honor wojownika

Może i film fantasy ale w ciągu filmu było tyle paradoksów + nieśmiertelny żółtek ze świetlnym,
stalowym mieczem (nie ma to jak odbijanie kul) udającym Yi Mastera z league of legends, że ocena
ostateczna to 3. Wielki plus za kostiumy, nic poza tym.

ocenił(a) film na 7
DeathMetal

Boże pisz przez "ż" a widzę że znajomość filmu i kina podobna do znajomości ortografii.

ocenił(a) film na 3
hayami

Wykuj na pamięć całą encyklopedię, polegnij na ironii podanej jak debilowi.. Odnośnie znajomości kina, masz jakiś konkretny wzór jakie filmy TRZEBA oglądać by być.. "fajnym"?

ocenił(a) film na 7
DeathMetal

Dorośnij dzieciaku a może zrozumiesz i będziesz fajny.

ocenił(a) film na 3
hayami

Nazywanie "dzieciakiem" kogoś, kto poziomem i intelektem cię pobija nie jest zbyt mądre. Ale czego można się spodziewać..

ocenił(a) film na 7
DeathMetal

Poziomem i intelektem o "borze"....szkoda gadać.

ocenił(a) film na 7
hayami

A swoją droga dobrze znać swoją wartość:) Good for You.

ocenił(a) film na 3
hayami

Idąc twoim tokiem "myślenia", nawet skowronek myśli za dużo, a ironia i cynizm to "narzędzia ludzi głupich"..

Wybacz, nie będę tego kontynuował gdyż to ukazuje wielki kontrast, szok cywilizacyjny. Następnym razem dokształć się, chociaż troszkę, myślę że nawet przeczytanie książki powinno pomóc.

ocenił(a) film na 7
DeathMetal

Skąd wiesz co myśli skowronek? I czy myśli? A jeśli tak czy nie przewyższa ludzi swoją prostotą zamiast gmatwać się w wypowiedziach których sami nie rozumieją? Ważne że myślisz że masz rację przecież to nie obraza.
Chyba że napisze cokolwiek i od razu się unosisz , spuść trochę pary a zobaczysz że wyostrzy Ci się obraz.

ocenił(a) film na 3
hayami

Pochopnie stwierdzasz moją słabą znajomość ortografii (która pewnie przewyższa twoją), nie wykrywasz ironii podanej na tacy którą zrozumiałby nawet idiota, przy odpowiedzi argumentującej twoją błędną opinię, nazywasz mnie dzieciakiem. Masz 13 lat i myślisz że każde twoje rzucenie w kogoś gnojem wywołuje tsunami? Wręcz przeciwnie, śmieszy mnie ktoś tak ograniczony.

ocenił(a) film na 7
DeathMetal

Wow ależ dojrzałość ale przeczysz sam sobie mówisz o ironii a dajesz 3 co oznacza że wiesz mniej niż nic o kinie a na marginesie Ironia ze wstawkami w nawiasie że jesteś taki uczony i taki dojrzały, ładna ironia:) Ale spokojnie dorośniesz jeszcze i zobaczysz że będziesz się z siebie śmiał.

ocenił(a) film na 3
hayami

Widzę, że interpunkcja nie jest twoją mocną stroną. Co innego mają obelgi, stojące jedno za drugim. ;) Czepiasz się wyrazu "borze", teraz mojej oceny.. To gdzie jest ten punkt, który mam wyjaśnić? Może od razu powiedz, że jesteś trollem i nie dasz spokoju, dopóki drugi rozmówca odpuści sobie walkę z wiatrakiem?

Hell yeah, szara, zupełnie obca mi osóbka stwierdza że nic a nic nie wiem o kinie. :) Powodzenia z saker panczami. Obvious troll is obvious.

użytkownik usunięty
DeathMetal

Mnie nie razi twoja ortografia ale bez przesady by włączać film Fantazy i mieć do niego pretensje za niedorzeczności ?????... Opanuj się i patrz na filmy obiektywnie. Władca pierścieni też ma tyle niedorzeczności, że można by było tom napisać. Najważniejsze jednak jest to by mieć rozpoznanie.. Zwiastun, opis filmu i gatunek jaki jest przypisany obrazowi daje jasno i wyraźnie znać z czym widz będzie miał do czynienia. "Przyczajony Tygrys...", "Dom Lata.." "Hero" to ten gatunek filmowy i tu żadne prawa fizyki nie obowiązują.. Ocenę możesz wystawić jaką ci się podoba ale argumenty, które postawiłeś/a. Są beznadziejne i nielogiczne... Pozdrawiam...

użytkownik usunięty
DeathMetal

Tym bardziej dziwi mnie takie zarzuty w stronę "Honoru Wojownika" gdy 10/10 ma u ciebie Equalibrum... Film, w którym to nasz bohater dopiero jest nieśmiertelny wpadając w sam środek tłumu omija kule jak niewidzialny i jeszcze w trakcie ładuje dwa magazynki :) Podkreślam Equa też mi się podoba bo znając gatunek Sci-fi takie rzeczy mnie nie rażą...