Honor wojownika

The Warrior's Way
2010
6,3 6,9 tys. ocen
6,3 10 1 6852
Honor wojownika
powrót do forum filmu Honor wojownika

Zacznę od tego, że zainteresował mnie zwiastun tego filmu, po którym opadła mi szczena. Jednak już tutaj dało się zauważyć, że film robiony był w całości na zielonym tle. No ale, pomyślałem sobie może nie będzie tak tragicznie. Strasznie się myliłem.

Oczywiście film można pochwalić za piękne widoczki, przyjemne sceny walki i rozpierduchy ale nic poza tym. Marna gra aktorów, słabe dialogi, praktycznie niemy główny bohater i ten jego angielski... Ogólnie rzecz biorąc to na dłuższą metę ta cała oprawa wizualna zaczyna z czasem nudzić i jest po prostu strasznie plastikowa. Sam widok piersi Kate Bosworth nie podniesie mojej oceny tego filmu.

Niestety jest to typowy średniak.
5/10

pat167

trailery faktycznie rewelka i naklonily mnie do obejrzenia.im dalej jednak tym gorzej.5 i to w porywach.

ocenił(a) film na 6
spidermarx

za krew, miecze samurajskie i rozpierduche naciagnalem na 6, ale film miejscami rzeczywiscie zenujacy, spodziewalem sie czegos lepszego. Niektore sceny nudne i niepotrzebne. No ale za pare lat bedzie pewnie lecial wieczorem na polsacie jako hit :P

ocenił(a) film na 7
pat167

eee były piersi Kate Bosworth??? kiedy??? jakąś okrojoną wersję chyba oglądałem :-(