Wiec, jesli jestes fanem pilki noznej musisz obejzec ten film. Ogladajac go przypomnialy mi sie mecze na ktore chodzilem (wyjechalem wiec przestalem). Jesli uwazasz ze pilka nozna to soccer -) obejzyj ten film. Szczerze mowiac, nie wydaje mi sie zeby film sie spodobal zwyklej osobie nie interesujacej sie footballem. Mimo wszystko warty obejzenia - gra aktorow bez wiekszych zarzotow.
A widzisz mylisz się ja nie jestem jakąś znawczynią piłki,a film zrobił na mnie ogromne wrażenie.Chyba jeszcze żaden film tak na mnie nie zadziałał.Mam dosyć bajkowych filmów,dramatów o miłości...To film o miłości ale do piłki,o honorze,odwadze,poświęceniu i przyjaźni.Pokazane jest,że takie wartości istnieją wszedzie,a nie tylko w bogatych dzielnicach "cukierkowych" ludzi.
Hmm. Cukierkowych?? Nie qmam;) Jesli nie chodzisz na mecze to nie dowiesz sie o co mi chodzi w wypowiedzi. Film faktycznie przedstawia rozne postawy ludzkie, zachowania w roznych extremalnych sytuacjach oraz emocje jakie je powoduja. Gdy zaczalem ogladac film, podczas sceny w barze gdy pili piwo, sam otworzylem piwo i przypomnialem sobie wszytskie mecze na jakich bylem. Nie jestes fanka pilki wiec odbierasz film inaczej. Milo jednak czytac mi Twa wypowiedz. Moze i Ty pojdziesz na nastepny mecz Twojej druzyny z okolicy...
To raczej ty nie zrozumiałes tego filmu Romek, bo tam wcale o chodzenie na mecze nie chodziło, masz racje nie qmasz. Pozer jesteś i tyle.