PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361047
6,5 42 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Wiec, jesli jestes fanem pilki noznej musisz obejzec ten film. Ogladajac go przypomnialy mi sie mecze na ktore chodzilem (wyjechalem wiec przestalem). Jesli uwazasz ze pilka nozna to soccer -) obejzyj ten film. Szczerze mowiac, nie wydaje mi sie zeby film sie spodobal zwyklej osobie nie interesujacej sie footballem. Mimo wszystko warty obejzenia - gra aktorow bez wiekszych zarzotow.

ocenił(a) film na 10
Roman_8

A widzisz mylisz się ja nie jestem jakąś znawczynią piłki,a film zrobił na mnie ogromne wrażenie.Chyba jeszcze żaden film tak na mnie nie zadziałał.Mam dosyć bajkowych filmów,dramatów o miłości...To film o miłości ale do piłki,o honorze,odwadze,poświęceniu i przyjaźni.Pokazane jest,że takie wartości istnieją wszedzie,a nie tylko w bogatych dzielnicach "cukierkowych" ludzi.

coliflor

Hmm. Cukierkowych?? Nie qmam;) Jesli nie chodzisz na mecze to nie dowiesz sie o co mi chodzi w wypowiedzi. Film faktycznie przedstawia rozne postawy ludzkie, zachowania w roznych extremalnych sytuacjach oraz emocje jakie je powoduja. Gdy zaczalem ogladac film, podczas sceny w barze gdy pili piwo, sam otworzylem piwo i przypomnialem sobie wszytskie mecze na jakich bylem. Nie jestes fanka pilki wiec odbierasz film inaczej. Milo jednak czytac mi Twa wypowiedz. Moze i Ty pojdziesz na nastepny mecz Twojej druzyny z okolicy...

Roman_8

To raczej ty nie zrozumiałes tego filmu Romek, bo tam wcale o chodzenie na mecze nie chodziło, masz racje nie qmasz. Pozer jesteś i tyle.

ocenił(a) film na 10
Roman_8

jezeli ktos sie nie interesuje futbolem nie zainteresuje go to? wręcz przeciwnie, nie tylko o futbol tu chodziło...
lojalność, przyjaźń
to tez zasady niektórych pań :-)