WCZORAJ GO OBEJŻAŁEM I PRZYPADŁ MI DO GUSTU !! OGLĄDNE GO TEŻ I DZIŚ ! :)
Film dobry ciekawie oddaje kibicowską rzeczywistość i jest lepszy od Football Factory,sceny walk są ciekawie pokazane i te spontany i ustawki, chociaż brakuje trochę scen ze stadionów jednak akcja się dzieje w UK a tam jak wiadomo nie dochodzi do ekscesów na stadionach, jednak jedyna scena na stadionie też jest ciekawa gdy Bovwer w kamizelce prasy podchodzi do sektora gości.
Wg. mnie film jest co najwyżej taki sobie, zrobiony w iście hollywoodzkim styly, studencik z harvardu, czy tam innego oxfordu trafia do bojówy i trafia do jej "elity", nieźle tyle, że pare tygodni wcześniej po raz pierwszy się bił.
"i te spontany"
Jakie spontany?
" jedyna scena na stadionie też jest ciekawa gdy Bovwer w kamizelce prasy podchodzi do sektora gości."
Jak dla mnie to scena nie potrzebna, poza tym jak dostał się n a stadion, i skąd dostał kamizelkę.
W jednym się z tobą zgadzam skąd wziął ta kamizelkę...W filmie stał i kibicował a tu za chwile idzie z ta kamizelka na sobie a kumple go nie widzieli dopiero potem jak stanął przed kibicami z innej drużyny...Dziwnie troche zrobione ale Film i tak mi się podoba... : ]]
Jeśli chodzi o kamizelkę to trochę wyobraźni. Czy naprawdę trzeba było np. pokazywać Bovera odłaczającego się od grupy i powiedzmy podchodzącego do jakiegoś kumpla który pracował w obsłudze stadionu (z tego co kojarzę na kamizelce było coś z TV, ale pewna nie jestem więc olać to) i wziął od niego kamizelkę?
widac, ze kolega nie ma pojecia o tym co sie dzieje na stadionach :)
zarowno do ochrony jak i jako media mozna wejsc bez wiekszego problemu a
jak sie ma znajomosci (ktore bovv zapewne mial) to jest to juz zupelna
blachostka, tak wiec nie widze problemu w tym w czym ty widzisz :) jesli
chcesz cokolwiek oceniac wpierw doinformuj sie
Wiesz co to jest "spontan" w świecie kibicowskim? Jest to niespodziewana akcja(ustawka itp.), były w tym filmie takie akcje np. kiedy bili się w tunelu z Chelsea może było to trochę przekolorowane że ich tam nie wiem chyba 8 a tych z 30 no ale to jest film;)
masakra
1. «masowe zabijanie w okrutny sposób»
2. «wypadek lub inne tragiczne wydarzenie, w którym jest wielu rannych i zabitych»
czyli JA mialam racje .... to slowo jest napewno negatywne
no i po co szukasz tego słowa w słowniku? on użył tego słowa w mowie potocznej więc nie znajdziesz tam tego.
tak samo jakby szukać w słowniku słowa zajebisty
Ja ile razy ogląda, ten film mam ochote komuś zaj..... Ma ktoś podobne odczucia?
MASAKRA - czyli to można rozumieć jako zajebiscie,film cie powalił na kolana, czujesz sie jak zmasakrowany,ale pozytywnie ;))
A co do pierwszego posta to sie zgadzam,ten film jest zaje...
Oglądam go przynajmniej dwa razy w miesiącu i nigdy mi sie nie znudzi! ;)
myślałam że ten film będzie durny, ale pomyliłam się... był super... polecam ;) P.S. ta pioosenka na samym końcu była piękna :*
a ten całusek to ślesz tej piosence czy jak? dobija mnie cos takiego ;>
Trzymalam ten film chyba pol roku na dysku i nigdy mi sie go ogladac nie chcialo bo myslalam, ze będzie nudny..a tu takie pozytywne zaskoczenie:) Ile emocji... nie lubie przemocy ale... ale musze przyznac, że film jest ZAAAAAAAJEBISTY!!