PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361038
6,5 42 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

KIEDY?? WHEN ??

ocenił(a) film na 10

czy ktos wie kiedy film pojawi sie w kinach ?? na dvd ??

użytkownik usunięty
duszka1

w Polsce na naszych ekranach ten film ma zagościć w sierpniu...jak będzie zobaczymy :)

ocenił(a) film na 10

Jeszcze niedawno było napisane że ma pojawić się 3 sierpnia, nie wiem czemu już to znikło i jestem wielce zaniepokojona tym, bo może się okazać, ze to nei wejdzie do kin, a wtedy to chyba utnę głowy tym którzy tak postanowią...

Nic_dwa_razy

na razie jak widać premiera jest przesunięta na 04.11.br., lecz czy tego dnia film pojawi się na ekranach - nie wiadomo. w każdym razie jak zapoznawałam się z repertuarem kina Helios, i to nie tylko w moim mieście, do grudnia tegoż roku nie było o GSH żadnej wzmianki. nie wiem więc, czy wejście na ekrany kin jest znowu przesunięte, czy, jak wspomniała koleżanka wyżej, w ogóle do niego nie dojdzie.

ocenił(a) film na 10
minds

Ja jednak uwarzam ze data ktora zostala teraz podana juz pozostanie i juz w listopadzie ujrzymy ten film na ekranach polskich kin...

Nic_dwa_razy

od dystrybutora filmu wiem, że w szczecińskim Multikinie na początku listopada z pewnością BĘDĄ grali Green Street. dzwoniłam dzisiaj do ów kina, ale z zapytaniem o maraton nocny i zupełnie wyleciało mi z głowy, coby popytać i o Hooligans (zwłaszcza, że cichaczem dzwoniłam z pracy). jutro idę tak czy siak na Ruchomy Zamek Hauru, więc się dowiem i dam znać, jakby ktoś był zainteresowany.

ocenił(a) film na 10
minds

ja napewno jestem zainteresowana i to baaaaaaaaaaaaardzo...

Nic_dwa_razy

na Ruchomy Zamek Hauru jednak nie dotarłam ;P bo okazało się, że w piątek grali ostatni seans o 14:30 a ja robotę kończyłam o 16.... dzień wcześniej sprawdzałam i byłam pewna, że pisało "17:00"... no cóż, tak więc o GSH nadal nic nie wiem, zawsze można zadzwonić jakby co. no ale z drugiej strony skoro dystrybutor filmu wspomniał, że będzie z pewnością, to trzeba wierzyć, iż tak właśnie będzie :P

minds

pojawił się repertuar na stronie Multikina, aż do grudnia. GSH ni widu ni słychu...

minds

pisałam wczoraj na forum Multikina i podobno mimo wszystko Hooligans będzie grane w Szczecinie od 4 listopada!

minds

pisałam wczoraj o tym na forum Multikina i podobno mimo wszystko Hooligans będą w szczecinie od 4 listopada!

elizabela

tak tak, wiem :)
i nawet w zapowiedziach tytuł się juz ukazał.
tak więc czekamy :]

minds

ok, tytuł jest już w zapowiedziach :)
mam tylko nadzieję, że starczy kopii na Szczecin.

minds

w szczecińskich zapowiedziach film się pojawia więc mam wielką nadzieję, że multikino nie zrobi nam przykrej niespodzianki...

Nic_dwa_razy

lepiej się tak nie napalaj na ten film bo szczerze mówiąc to nie ma na co, morzesz sie rozczarować, i póżniej będziesz bardzo żałował wydanych pieniędzy. wiem bo oglądałem tego knota straszna porazka jak dla mnie

MAXSIU

zapomniales o slowniku :D
na pewno sie filmem nie rozczaruje.

ocenił(a) film na 1
Anarien_Vilyaore

co ty z tym słownikiem. masz jakąś obsesje na tym punkcie?? Każdy pisze jak chce a ze robią błedy to co z tego ważne ze wypowiedz jest zrozumiała. Miodek jesteś czy co??

MadaFakaMan

a coz Cie to obchodzi? to moja rozmowa z maxem a nie z Toba. jesli nie zauwazyles to jest to napisane w formie zartu. dzialasz mi na nerwy czlowieku. idz sie zajmij swoimi sprawami. :|

ocenił(a) film na 1
MAXSIU

jezeli porównujesz go do Footbal factory to rzeczywiscie porazka , ale jako dramat ( w stylu amerykanskim czyli moralistyczne wątki, bohater huligan okazuje się ze na koncu zachował sie po rycersku itp. )jest OK. widziałem go wczoraj ale wiecej go nie obejrze

duszka1

Ja widziałam film dziś i uważam, że jest super i warty obejrzenia, więc polecam wszystkim :)

robaczq

Ja tez widziałem film...i bardzo goraco go polecam. Nie mogłem sie doczekac zeby zobaczyc go na duzym ekranie, wiec obejrzałem wczesniej :)

rydel_3

Ja czekam, czekam, czekam... wiem, że jest dostępny w Internecie, ale w ten sposób nie chcę się z nim zapoznać. Dlatego nadal będę egzystowała w statusie czekania na wyjście do kina :/

minds

tak tak ja też czekam... widziałam go już u "piratów" ale wolę zobaczyć go w kinie chociaż cierpliwość powoli mi się kończy :(((