tak wiem powatzram sie ale niestety tamta piosenka nie była własciwa otuz chodzi mi o piosenke, ktora zaczyna sie gdy ekipa zaczyna sie nawalac z ekipa stajaca na stacji czy cos... elijah prowadzi ciezarowke i mowi ze beda chyba krecic film z cameron diaz tamci ich puszczaja nastepnie ekipa wsykakuje z autka i zaczynaja sie nawalac ta piosenka... zna ja ktos?
heheh chodzi ci o piosenke " I wanna be adored green street hooligans" podajrze zespołu stone roses :D i jest jak najbardziej odpowiedniaco do momentu w filmie bo elijay pomagajac im pomaga sobie w tym aby oni mu zaufali "adored" znaczy "akceptować " itd w momencie kiedy wpadł na pomysł z ciężarówka Bovver zaczyna myśle,c,ze chłopak nie jest "zły" heheh a potem niestety Bovver i tak okazuje sie H**** :) mam nadzieje,ze pomogłam :D
To wcale nie jest piosenka Stone Roses - I Wanna Be Adored. Ona leci jak Matt idzie do Shanon i spotyka ojca. A piosenka z walki na początku filmu i piosenka z walki kiedy chłopaki wypadają z ciężarówki to dwa inne kawałki ;-) Niestety ich nie posiadam, ani nie wiem jak sie nazywają :-/ Pozdrawiam :) P.S Jak się dowiecie to napiszcie na mój e-mail: justi.w@interia.pl