którego wolicie? przystojnego buntownika Pete'a czy niepozornego Matt'a? ja osobiście kocham Pete'a:) cudo!!
Pete.. Ach! On jest cudowny i te jego Fuck Off <zakochany>
Stanowczo buntowniczy :)
Jak się bossko bije ;D
a ja wole siorke matta :P a ja wole siorke matta :P a ja wole siorke matta :P a ja wole siorke matta :P a ja wole siorke matta :P
oczywiście przystojnego buntownika:) Pete ma w sobie to coś co przyciaga uwage.. walka,ale też zasady- nie no po prostu super jest!
A ta jego walka xDD Nicha Nicha <33
Sorry za to co pisze, no ale chlopak ma cos w sobie, co nie? ;D
W filmie to jasne, ze Pete, ale jakby to było życie, hmmm powiedzmy, ze raczej nie jest bardzo realny, malo takich ludzi :P
Bovver :P Ale jeśli chodzi o wybór pomiędzy Pete'm a Mattem to... Pete, zdecydowanie.;P
a o czym mamy rozmawiać jak nie o bohaterach filmu? oświeć nas o czym można tu rozmawiać a o czym nie według Ciebie
Mianowicie o filmie - a nie o tym w którym to jego bohaterze się "zakochałam". Ulżyło, poczułaś się oświecona ?
Bohaterowie to jedna z głównych części filmu i raczej nie wyobrażam sobie dyskusji na jego temat bez dyskusji na temat bohaterów. Poza tym jeśli nie podoba Ci się o czym rozmawiamy to po co w ogóle się włączasz do tematu? Znajdź sobie temat, w którym dyskusja toczy się tylko i wyłącznie o filmie i tam się udzielaj.
zgadzam się, ponieważ każdy ma prawo założyć sobie wątek jaki mu sie podoba, o ile nie jest obraźliwy i wulgarny ... koleżanka się zakochała, ok. Ale pytanie brzmi ... kogo wolicie, czyli można się również podzielić spostrzeżeniami na temat bohaterów, gry aktorskiej itp itd
PS. Oglądałam daaaaawno już, ale bezapelacyjnie Pete. Pozdrawiam
Ogarnijcie się, pomyliły wam się portale. Takie tematy to możecie sobie zakładać na fotce4teens hahah :P
Pete, bo chodź był angielskim rozbójnikiem :-) polubił ułożonego i spokojnego Matta który też był taki spoko co on :-) po prostu świetnie dobrani aktorzy, teraz E.Wood kojarzy mi się nie z ... Frodem a z Mattem Bucknererm z Green Street Hooligans, a Charlie gra w SOA gdzie dobrze wczuwa się w typ takich charakterystycznych bohaterów :-)
"jeśli nie podoba Ci sie o czym rozmawiają to po co w ogóle sie wlaczasz do tematu?"... ;)
Ja tylko mogę powiedzieć jedno - ten wątek w niewielu wypowiedziach przypomina jakąkolwiek dyskusję. Przez chwilę chciałam tu sklecić jakąś dłuższą wypowiedź na temat czegoś poza urodą Pete'a, no ale zrezygnowałam. Ale owszem, każdy ma prawo założyć dowolny temat :)
mogłabym użyć stwierdzenia, ze Pete ze swoim wzrostem i ogolnym wyglądem strasznie pasował mi do tej roli. Wood średnio się spisał. Ale Postać Pete'a ma w sobie coś tak intrygującego, niesamowicie intrygującego. A jak usłyszałam jego akcent, to już w ogóle : O uwielbiam ten typowo angielski akcent :)