PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361038
6,5 42 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

którego wolicie? przystojnego buntownika Pete'a czy niepozornego Matt'a? ja osobiście kocham Pete'a:) cudo!!

night_queen

Pete był fajny :) Ale ja wole Bovvera ach ten jego akcent :D:D

ocenił(a) film na 10
night_queen

Pete.. Ach! On jest cudowny i te jego Fuck Off <zakochany>
Stanowczo buntowniczy :)
Jak się bossko bije ;D

ocenił(a) film na 6
night_queen

a ja wole siorke matta :P a ja wole siorke matta :P a ja wole siorke matta :P a ja wole siorke matta :P a ja wole siorke matta :P

ocenił(a) film na 10
Azrael_2

Ha! Nie dziwie się.

Pete :*:*:*:*:*:*:*

ocenił(a) film na 8
night_queen

oczywiście przystojnego buntownika:) Pete ma w sobie to coś co przyciaga uwage.. walka,ale też zasady- nie no po prostu super jest!

ocenił(a) film na 10
Jaqueline

A ta jego walka xDD Nicha Nicha <33
Sorry za to co pisze, no ale chlopak ma cos w sobie, co nie? ;D

ocenił(a) film na 10
night_queen

oczywiscie Pete :) przystojniak z niego :))

ocenił(a) film na 10
ediebritt

Ja Równiez Wole Pete był SPOKO

ocenił(a) film na 10
PZK_fan

Oczywiscie ze Petet był Fajniejszy

nastay18

Pete to postać z klasą, jednak najlepszy jest Bovver, ten to ma charyzmę!

Kozii512

Pete!! :):) on jest boski... :D buntownik z zasadami :P i wogóle wspaniały jest :*

ocenił(a) film na 10
night_queen

W filmie to jasne, ze Pete, ale jakby to było życie, hmmm powiedzmy, ze raczej nie jest bardzo realny, malo takich ludzi :P

night_queen

hmm...no oczywiscie ze Pete;) on jest boski jak sie bije i te jego super minki:D

ocenił(a) film na 10
night_queen

Pete bije wszystkich!!! the best:D kurdupel przy nim wysiadaaa..

ocenił(a) film na 7
night_queen

Bovver :P Ale jeśli chodzi o wybór pomiędzy Pete'm a Mattem to... Pete, zdecydowanie.;P

ocenił(a) film na 9
night_queen

Cudoownie... jakbyście nie zauważyły - jest to strona o filmach.

Olsa09

a o czym mamy rozmawiać jak nie o bohaterach filmu? oświeć nas o czym można tu rozmawiać a o czym nie według Ciebie

ocenił(a) film na 9
night_queen

Mianowicie o filmie - a nie o tym w którym to jego bohaterze się "zakochałam". Ulżyło, poczułaś się oświecona ?

Olsa09

Bohaterowie to jedna z głównych części filmu i raczej nie wyobrażam sobie dyskusji na jego temat bez dyskusji na temat bohaterów. Poza tym jeśli nie podoba Ci się o czym rozmawiamy to po co w ogóle się włączasz do tematu? Znajdź sobie temat, w którym dyskusja toczy się tylko i wyłącznie o filmie i tam się udzielaj.

ocenił(a) film na 8
night_queen

zgadzam się, ponieważ każdy ma prawo założyć sobie wątek jaki mu sie podoba, o ile nie jest obraźliwy i wulgarny ... koleżanka się zakochała, ok. Ale pytanie brzmi ... kogo wolicie, czyli można się również podzielić spostrzeżeniami na temat bohaterów, gry aktorskiej itp itd

PS. Oglądałam daaaaawno już, ale bezapelacyjnie Pete. Pozdrawiam

Ash_04

A ja wole moją mame,co ma oczy jak atrament,złote oczy jak mój miś, i płakała rano dziś!!!

ocenił(a) film na 8
barteklegia1916

mamy są fajne :)

night_queen

Pete super postać :)

ocenił(a) film na 10
night_queen

Z tych dwojga wolę Peta ale po obejrzeniu 2 części najbardziej lubię Dave'a

ocenił(a) film na 6
night_queen

Ogarnijcie się, pomyliły wam się portale. Takie tematy to możecie sobie zakładać na fotce4teens hahah :P

ocenił(a) film na 10
galcius

Pete, bo chodź był angielskim rozbójnikiem :-) polubił ułożonego i spokojnego Matta który też był taki spoko co on :-) po prostu świetnie dobrani aktorzy, teraz E.Wood kojarzy mi się nie z ... Frodem a z Mattem Bucknererm z Green Street Hooligans, a Charlie gra w SOA gdzie dobrze wczuwa się w typ takich charakterystycznych bohaterów :-)

ocenił(a) film na 9
galcius

"jeśli nie podoba Ci sie o czym rozmawiają to po co w ogóle sie wlaczasz do tematu?"... ;)

ocenił(a) film na 10
Olsa09

Ja tylko mogę powiedzieć jedno - ten wątek w niewielu wypowiedziach przypomina jakąkolwiek dyskusję. Przez chwilę chciałam tu sklecić jakąś dłuższą wypowiedź na temat czegoś poza urodą Pete'a, no ale zrezygnowałam. Ale owszem, każdy ma prawo założyć dowolny temat :)

PoisonGirl26

mogłabym użyć stwierdzenia, ze Pete ze swoim wzrostem i ogolnym wyglądem strasznie pasował mi do tej roli. Wood średnio się spisał. Ale Postać Pete'a ma w sobie coś tak intrygującego, niesamowicie intrygującego. A jak usłyszałam jego akcent, to już w ogóle : O uwielbiam ten typowo angielski akcent :)