PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361038
6,5 42 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Wojna

ocenił(a) film na 8

Cóż można powiedzieć o tym filmie. Głębokiego przekazu raczej nie możemy się w nim doszukiwać. Film pokazuje realia świata pseudokibiców. Na pewno mogę polecić film fanom piłki nożnej, ale również tym których mało 'ciągnie' do piłki nożnej. Film wart obejrzenia i poznania tego świata od wewnątrz

ocenił(a) film na 6
Kzadar

Z tego co wiem film konczy się śmiercia głownego bohatera, tłum zbiera się nad nim i wszyscy stoją w ciszy. Moim zdaniem to właśnie jest jakis przekaz tego filmu, każdy z nich tak może skończyć.

ocenił(a) film na 2
Peas_2

ten przekaz jest beznadziejny, ckliwy i hollywoodzki. po za tym nie jest życiowy i nie ma kompletnie żadnego styku z rzeczywistością, prawdziwe grupy kibicowskie (przynajmniej w Polsce) bawią się maczetami, a "kosa w brzuch" nie jest czymś nadzwyczajnym, więc przeświadczenie że "każdy z nich może tak skończyć" jest chyba naturalne i wliczone w ryzyko...

ocenił(a) film na 10
Kzadar

A wg mnie ten film nadaje się nie tylko dla kibiców, jestem dziewczyną i nie jestem fanką piłki nożnej a mimo to uważam że film jest świetny. Dla mnie było tam więcej niż lanie się pseudokibiców.