Pańska córka "nieabiologiczna" znowu r#cha się w kolejnym słabym filmie u żydów/waspów i nic Pan nie robi :)
On dużo bluzga, film też raczej z tych bluźnierczych, więc wszystko się zgadza :)
Ale ja nie mam z tym problemu. Ba... jestem dumnym, prawdziwym Polakiem i patriotą mającym w sercu dobro Polski, w przeciwieństwie do antypolskich karaluchów i szkodników twojego pokroju ;) Tak więc podwiń ogon i wypie rdalaj do swoich bo najwidoczniej uwiera cię POLSKOŚĆ.
Widać mam do czynienia z prawdziwym patridiotą co wysyła wrogów na Madagaskar, jak mówił wasz Naczelnik Wrogom śmierć x3 , by się nie pomyliło XD
Widać, że czujesz się nieswojo. Najwidoczniej jesteś wrogiem. Gdyby było inaczej - nie miałbyś problemu z tym hasłem.
Dobrze, że takie żony stanu decydują o czyimś obywatelstwie, a hasło mnie śmieszy jak każde inne mądrości Wojtusia i innych cumratów, btw ciekawe jak będzie prowadził kampanie wyborczą jak ma odróbki ?!
XD
durniu dowiedz co to trolling, btw zaraz dostaniej perm bana na FW za bycie szuerm, המעז מנצח
No i dalej pali głupa...i do tego ten bełkot. Zachowujesz się jak typowy cham. Różnica jest taka, że ja pytam czy jesteś durniem - ty zaś tak mnie nazywasz i jeszcze coś cię boli. No tak, w końcu żydzi od zawsze mieli problem z Polakami.