Hostel i Hostel 2 uwazam za najgorsze filmy jakie w życiu widziałe.Pusty ,zero myslenia,logiki,refleksji.Nie ma słów zeby opisac jakie te 2filmy są tragiczne.Po co w ogóle kręcą takie filmy?dla pustych osób taka jest jedyna sensowna odpowiedż.Taki film to kazdy z nas moze nakręcic .
Prosze o ocenianie tego filmu 1/10 poniewaz note 5 jest za WYSOKA na takie puste filmy.Są to najgorsze filmy jakie trafily do kina.
Kategoria powinna byc Dla pustaków a nie horror lub trhiller.
Pozdro dla antyfanów tego badziewia
Tępmy idiotyczne puste filmy przez które odbija dzieciakom
Jesteś poje..... gorzej niż ustawa przewiduje. Skoro nie podobała Ci się 1 część to po kiedy oglądałeś 2?? Jesteś tak ograniczony żeby nie domyślić się że ona również Ci się nie spodoba?? I po co obrażasz innych?? Uważasz się za takiego alfę i omegę, żeby móc wydawać osądy kto jest pusty a kto nie??
Ten film jest bardziej obrzydzający niż straszny. Ale mi sie podobał. :D Teraz tylko chce iśc do kina na `Hostel 2 :D pozdro ;**
Pusta to jest twoja wypowiedz. Nie napisales nawet konkretnie dlaczego film ci sie nie podoba, tylko obrzucales blotem. A nie mozesz zrozumiec, ze niektorym sie podoba i nie sa pustakami??
Ja przynajmniej nie wypowiadam stwierdzen typu: kto lubi taki film, ten pustak. mi sie hostel podobal...