Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

Widzieliście jak pod koniec babka wyrywa facetowi genitalia?! To jest już jakieś przegięcie. I to wszystko pokazane aż zanadto naturalnie. Nie wiem kto decyduje się na kręcenie takiego szajsu, ale ludzie muszą być nieźle kopnięci.

ocenił(a) film na 6
CopperPeaker

E tam, jakby to po raz pierwszy takie coś było pokazane. Już wiele lat temu
kręcono takie sceny, a nawet jeszcze gorsze (czytaj okropniejsze).

CopperPeaker

a ja go nie ogladalem bo go jeszcze w kinach nie ma :P

ocenił(a) film na 6
CopperPeaker

hej informujcie o SPOILERACH!!!!!!!!!!!!!! GOsh!

CopperPeaker

Osobiście po oglądnięciu tego filmu odniosłam takie samo wrażenie jak ty..Film po prostu CHORY...Co za psychicznie chory człowiek wymyśla takie rzeczy..

ocenił(a) film na 1
CopperPeaker

Moim zdaniem to było śmieszne:) Ten film miał być chory a zrobił się smieszny...np. akcja z penisem :p Ja nie mogłem ze śmiechu i wiele razy to sobie cofałem, albo końcowa akcja z filmu czyli historia powstania piłki nożnej ;p Uśmiałem się po same pachy na tym filmie :)

ocenił(a) film na 8
alterego_3

cóż... jeżeli ten film Cię śmieszył, zalecam jak najszybszą wizytę u psychiatry.

ocenił(a) film na 7
alterego_3

Gratuluje " akcja z penisem :p Ja nie mogłem ze śmiechu i wiele razy to sobie cofałem" brak mi słów. Tylko nie wystawiaj oceny żadnemu filmowi.

ocenił(a) film na 5
marek85_lbn

Obejrzyj sobie Kaligule, tam zobaczysz podobna scenę!

ocenił(a) film na 5
Chris1985

A po za tym, to film mnie bardziej znudził, przez wieksza polowe filmu dosłownie nic sie nie działo. Później dopiero sie rozkrecił.

ocenił(a) film na 1
CopperPeaker

W pierwszym Hostel scena z okiem była szokująca. A tu co ma mie szokować? Że pokazali penisa? Albo koleś który nie chce pomoc bohaterce bo mu nabili sliwke pod okiem ;p No ta scena była naprawdę przerażająca. I ta końcówka i gra w nogę. Film był dla mnie poprostu śmieszny, i sądze że nie tylko ja się na nim uśmiałem :)

CopperPeaker

dla mnie najbardziej chora scena byla scene kiedy starszy koles wyciol kawalek nogi innemu kolesiowi wziol to na talerz i normalnie bez niczego sobie wszamał...

CopperPeaker

Dla takiego typu filmów powinien powstać osobny gatunek filmowy... Dajcie pomysł jaki.

ocenił(a) film na 2
CopperPeaker

Istnieje przecież taki. Horror - gore. Obejrzyj sobie któryś film z serii Guinea Pig, to dopiero zobaczysz coś chorego. Hostel to przy nich wieczorynka.

ocenił(a) film na 2
Crazy_3

tutaj masz kulminacyjny moment z filmu Guinea Pig: Devil's Experiment.
Jeśli widziałeś kiedyś coś bardziej porytego to daj znać. I nie płaczcie tak z tą brutalnością Hostela, bo śmieszni jesteście :)

ocenił(a) film na 2
Crazy_3

http://www.youtube.com/watch?v=LlQ0gm2zXuw

ocenił(a) film na 5
Crazy_3

Ja ten film kiedyś ogladałem, najmocniejsza to była scena z okiem. A po za tym cały ten film - to wielka nuda.

ocenił(a) film na 2
Chris1985

Dokładnie. Co nie zmienia faktu, że film jest strasznie poryty...