Widzieliście jak pod koniec babka wyrywa facetowi genitalia?! To jest już jakieś przegięcie. I to wszystko pokazane aż zanadto naturalnie. Nie wiem kto decyduje się na kręcenie takiego szajsu, ale ludzie muszą być nieźle kopnięci.
E tam, jakby to po raz pierwszy takie coś było pokazane. Już wiele lat temu
kręcono takie sceny, a nawet jeszcze gorsze (czytaj okropniejsze).
Osobiście po oglądnięciu tego filmu odniosłam takie samo wrażenie jak ty..Film po prostu CHORY...Co za psychicznie chory człowiek wymyśla takie rzeczy..
Moim zdaniem to było śmieszne:) Ten film miał być chory a zrobił się smieszny...np. akcja z penisem :p Ja nie mogłem ze śmiechu i wiele razy to sobie cofałem, albo końcowa akcja z filmu czyli historia powstania piłki nożnej ;p Uśmiałem się po same pachy na tym filmie :)
cóż... jeżeli ten film Cię śmieszył, zalecam jak najszybszą wizytę u psychiatry.
Gratuluje " akcja z penisem :p Ja nie mogłem ze śmiechu i wiele razy to sobie cofałem" brak mi słów. Tylko nie wystawiaj oceny żadnemu filmowi.
A po za tym, to film mnie bardziej znudził, przez wieksza polowe filmu dosłownie nic sie nie działo. Później dopiero sie rozkrecił.
W pierwszym Hostel scena z okiem była szokująca. A tu co ma mie szokować? Że pokazali penisa? Albo koleś który nie chce pomoc bohaterce bo mu nabili sliwke pod okiem ;p No ta scena była naprawdę przerażająca. I ta końcówka i gra w nogę. Film był dla mnie poprostu śmieszny, i sądze że nie tylko ja się na nim uśmiałem :)
dla mnie najbardziej chora scena byla scene kiedy starszy koles wyciol kawalek nogi innemu kolesiowi wziol to na talerz i normalnie bez niczego sobie wszamał...
Istnieje przecież taki. Horror - gore. Obejrzyj sobie któryś film z serii Guinea Pig, to dopiero zobaczysz coś chorego. Hostel to przy nich wieczorynka.
tutaj masz kulminacyjny moment z filmu Guinea Pig: Devil's Experiment.
Jeśli widziałeś kiedyś coś bardziej porytego to daj znać. I nie płaczcie tak z tą brutalnością Hostela, bo śmieszni jesteście :)
Ja ten film kiedyś ogladałem, najmocniejsza to była scena z okiem. A po za tym cały ten film - to wielka nuda.