Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

......jezeli podobne scenki co w 1 to z góry chciałbym zaznaczyc, iz film ten przeznaczony jest dla ludzi majacych troszke wiecej niz 12 czy 14 lat ;). z niecierpliwościa czekam na tą odsłone

użytkownik usunięty
WLooDI

No i oczywiscie musi ich cechowac brak wrazliwosci (zwlaszcza na cierpienie innych ludzi)

Dla czego??... Wydaje mi sie ze wrazliwosc ludzi na cierpienie innych ludzi jest w tym gatunku filmów wyjąkowa podkreślona przez ich twórców, jest to cecha na którą trzeba wyjątkowo zwrócic uwage i nie byc obojetnym na krzywde jaką ludzie potraią wyrządzic...(pozdrawiam wszystkich mało wrzliwych :D:D)...

użytkownik usunięty
WLooDI

proszę przestańcie się czepiać wieku wszędzie to wodzę a ja oglądam takie filmy od kiedy skończyłam 8 lat, nigdy nie miałam ograniczeń do kina na nie zaczęłam chodzić około11 a teraqz mam 14 i kocham Hostel - arcydzieło, czy wy nigdy nie oglądaliście takich filmów w moim wieku

ocenił(a) film na 1

Rachel czy "Hostel" jest arcydziełem będę się spierał. Zgodzę się jednak z przedmówcą, że film mimo swej brutalności trafia do osób wrażliwych, to jest fakt.

ocenił(a) film na 2

"ja oglądam takie filmy od kiedy skończyłam 8 lat"

Dlatego masz takie jazdy...:] "Hostel" arcydziełem??? Toż to jakieś bluźnierstwo!

WLooDI

Ja tylko mam nadzieje że dołożą wiecej scen o torturach a mniej scen erotycznych :) Nie żebym sie czegos czepiał ale Hostel to horror i nie ide na niego po to, zeby poogladac sobie cycki :P

TheOne

The One zgadzam sie z Tobą w 100%, mimo ze cycki są bardzo przyjemnymm widokiem to nie koniecznie trzeba oglądać je przez 1 połowe filmu. Tak jak Ty mam nadzieje ze w 2 czesci filmu bedzie ukazane wiecej scen tortur choc na piekne dziewczyny miło popatrzec.
pozdrawiam

WLooDI

Wątpię, żeby było więcej pokazane :(
Przecież już do pierwszej części się przyczepiają że brutalny. Europa to nie Japonia. Japończycy to by zrobili dopiero krwawą jatkę he he

TheOne

Taaa... powinni wywalić całą fabułe i przez 2 godziny tylko kroić kolesi :]
To by było najlepsze rozwiązanie. A jesłi chodzi o drugą część to jestem zdecydowanie na nie. Ten film to niejest Piła , tu nie trzeba odsłaniać wątków , tajemnic bo ich po prostu niema...

Konner

dlaczego porownujesz pile do hostela to sa 2 inne filmy a w kazdej fabule sa powody zeby kontynulowac to co sie zaczelo czy saw 1 mial zakonczenie ktore skazywalo by na jakas tajemnice gowno prawda niemial dopiero pozniej jak fil sie sprzedaL napisano skryp do 2 czesci w showbuisnesie jakim jest produkcja filmow chodzi o kase.

TheOne

Wlasnie o to chodzi w tym filmie mial on ukazac piekne europejskie dziewczyny i to bylo glownie powodem dla ktorego tych 3 chlopakow znalazlo sie w slowacji w hostelu owszem mogli zrobic wiecej tortur ale po co? zeby film byl bardziej straszny czy brutalniejszy film tez mial fabule od poczatku do konca a cycki to te dziewczyny piekne mialy ;p

użytkownik usunięty
arturek

Więcej cycków i tortur! Więcej krwi i flaków! Więcej cierpienia, więcej wszystkiego!!! Tylko jeszcze bardziej okroić fabułę (da się jeszcze bardziej?!?) i mamy murowany Film Roku!

lubimy sarazm... jestem tego samego zdania co osoby,którym film się nie podobał. Drugą częśc obejrzę po to, by móc potem skomentowac i porównac z pierwszą Zgodzam się z twierzeniem, że obraz Europy był ignorancki.

Anadriela

A najlepsza scena z 1 to ta pod koniec filmu kiedy samochód przejeżdża prostytutkę, poprostu mistrzostwo kiczu. Jeżeli głównym nazwiskiem na plakacie jest nazwisko producenta wykonawczego to już świadczy o tym filmie źle.

probalistic

faktycznie ta scena była troszke przegieta :P, ale ogolnie troche humoru w tym filmie sie przydało :D i wg mnie wcale nie zapowiada kiczu w nastepnej czesci :)

Pozdro.