Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

Hostel 24 godziny na dobe

użytkownik usunięty

Ostrzegam to jest straszne pod adresem www.diehostel.de mozecie sobie poogladac torturowanych ludzi na zywo!!!
(oczywiscie jest to tylko reklama filmu hostel 2 ! )

użytkownik usunięty

i ciebie to bawi...?

Pewnie, że to zabawne. Przecież to tylko film :)

użytkownik usunięty
SeBoLeX

no jasne, że to tylko film. Jakby na filmie gwałcili twoją rodzinę albo kroili cię żywcem, to też by to było zabawne. W końcu to tylko film...

Ja bym wolał by gwałcili Sobecką. To dopiero hard core

użytkownik usunięty
Aizen

żałość...

Chyba nie wyczułeś sarkazmu mej wypowiedzi

użytkownik usunięty
Aizen

niestety wyczułam. I to właśnie dla tego sarkazmu moja żałość...

najsmieszniejsze jest to, ze ludzie tak sie oburzaja na brutalne FILMY(!!!) i wszedzie je krytykuja, a obojetnie przechodza obok kolejnych Wiadomosci czy Faktow, gdzie az roi sie od PRAWDZIWEJ smierci.... oczywiscie kazdy krytykant zaraz powie, ze alez skad, on przejmujsie sie kazda 'smiercia' i martwi sie codziennie od 19-ej do 20-ej, ale wszyscy wiemy, ze to nieprawda i zwykle pozory...

użytkownik usunięty
Pamato

lubisz horrory bez fabuły, gdzie leją się tylko tony krwi - twoja sprawa. Mam tylko nadzieję, że znajdziesz dobrego psychiatrę, który nauczy cię czegoś dobrego...Ja niestety żadnego polecić ci nie mogę, ale cóż...szukaj

O rany... ludzie! Czemu wy w ogóle nie dyskutujecie o filmach? Kiedy tylko film jest powiedzmy inny od ogólnie przyjętego kanonu, to zaczyna się dyskusja... moralna, i na temat tego kto co lubi. Nikt nie pisze o filmie.

A szkoda.

Myślicie że jak w kinach wyświetlano pierwszego Frankensteina to co mówiła dojrzała publiczność, jak reagowali ludzie? A teraz? Frankenstein = klasyka. Wątpię żeby to spotkało akurat Hostel, ale spotkało takiego Egzorcystę, który był wówczas o wiele bardziej kontrowersyjnym filmem, a jego wpływ na tysiące ludzi nie ograniczył się tylko do zachwytu lub obrzydzenia...

jim_k

Hehehe ja obejrzałam "Egzorcystę" właśnie po usłyszeniu że to kultowy horror i do tego straszny...i prawie zasnęłam :). Ale innym może się podobać, nic mi do tego. Każdy ma inny gust. Mi się "Hostel" nie podobał w ogóle a innym tak. Czy są płytcy umysłowo? Nie wydaje mi się, po prostu mają swój gust i tyle.

Aylinn

Chyba się nie zrozumieliśmy :) Ja nigdy nie oceniam gustów. A co do Egzorcysty to miałem na myśli: zawały serca licznych oglądających podczas wyświetlania w kinach w 74', samobójstwa powodowane filmem, choroba psychiczna Lindy Blair, niewyjaśnione "śmierci" podczas zdjęć, itd.

jim_k

ja wiem, to nie miało negatywnego wydźwieku tylko chodzi mi o to, że czasami niektóre filmy,które są po prostu średnie albo wręcz złe z racji tego, że narobi sie wokół nich dużo szumu stają sie kultowymi chociaż na to nie zasługują, a potem powstają o nich historie, że niby przez "Egzorcystę" Linda Blair właśnie zachorowała i ludzie sie rzucają bo chcą zobaczyć na własne oczy dlaczego :).

użytkownik usunięty

Ja tu wchodze kilka dni po zalozenu tego tematu i patrze klotnie jakis idiotow wogule nie na temat! Takie tematy o hostelu ze jest brutalny jusz byly wiec albo wypowiadajci sie o www.diehostel.de albo wypierdalac na inne forum.

Pierwszy wers Twojej wypowiedzi rozumiem. Ale jej końcówka kwalifikuje cię do grupy o której piszesz we wspomnianym pierwszym wersie...

JUŻ a nie JUSZ, W OGÓLE a nie WOGULE, no ale to ci tu piszący to idioci a nie ty i wybacz,że ktoś W OGÓLE odzywa się na twoim forum. Mamy wypier****? To po co zaczynałeś temat skoro teraz masz zamiar tylko jechać po ludziach?