Jak ktoś jest zainteresowany to włączać dziś polsat po 23 ^^
No właśnie, na Polsacie leci Hostel2. A wg ściągi Filmwebu- Hostel jeden. Świetnie, że dali taką opcję, ale mogliby się bardziej przyłożyć:(
Też oglądam ^^
Kiedyś oglądałam jak byłam mała przy siostrze. Albo to była I albo właśnie ta cześć, ale nic z niej nie pamiętam :D
Jedynka szału nie robiła... To też narazie nie robi. Ale cały czas mnie dziwi, że Tarantino zaangażował się w robienie czegoś takiego...
Najlepsza końcówka jak dzieciaki miały frajde bo dobra pani z ameryki dała im piłke i dzieciaki zamiast się błąkać bez celu miały jakieś zajęcie a nóż tam jakiś nowy Ronaldo albo Messi się narodzi :] .
Haha , świetny film;D Najlepszy tekst "Ty cipo z Ameryki!", -"Jak mnie nazwałeś?!" yeah ! 10/10 nie ma co xD
na tvn'ie kolejny, równie fajny, horror wart poświęcenia kilkudziesięciu minut na gapienie się w ekran..;d
Ogółem dołam 6/10. Arcydzieło to nie jest, ale trzeba przyznać, że momentami robi się niedobrze, a o to chyba reżyserowi chodziło.
No blagam was, takiego gniota to ja nie widziałam nigdy! ;/ widziałam to drugi raz po wielu latach i zdania nie zmieniłam: żałosne, śmieszna gra, ddebilne sceny i teksty, i ukazanie Europy Wschodniej jako zacofanych debili co grają w piłkę ludzką głową:/
Obejrzałam wczoraj z ciekawości, bo widziałam kilka opinii, że niby część 2 lepsza od 1. Jak dla mnie dziadostwo, sama przemoc bez niczego innego. Nie straszy, raczej wzbudza tylko obrzydzenie i niesmak. Nie nazwałabym tego horrorem. Dla takich filmów powinna zostać utworzona nowa kategoria "Czysta rzeźnia", czy coś podobnego.