Przychodzi mi do głowy tylko jedno. Takie filmy jak Hostel czy Piła są to filmy dla chorych ludzi, których bawi i rajcuje ból, krojenie i zabijanie innych ludzi. Krew, flaki, rozrywane głowy czynią z tych filmów arcydzieła. Gratulacje dla pomysłodawców takich gatunków filmowych. Jeszcze zacznijcie puszczać to zamiast dobranocek w telewizji, może już niedługo co drugie dziecko będzie miało w sobie pierwiastek psychopatycznego mordercy, a potem wszyscy będą się kroić, mordować i jednocześnie czerpać z tego przyjemność.
popieram. a już na pewno zwiastuny czy zdjęcia z tego filmu nie powinny być ogólnie dostępne, np. w internecie. później się ludzie dziwią, że tyle agresji w coraz młodszych dzieciach. że nastolatek skopie drugiego do nieprzytomności.
Jak taki z ciebie rodzic, że nie potrafisz pokazać dziecku co jest dobre a co złe a za wszystko zaczynasz obwiniać kino, telewizję, masonów i żydów to jest to żałosne. Usiądź na d***e i zacznij mądrze rozmawiać z dzieckiem od najmłodszych lat to nie wychowasz sobie wywrotowca w rodzinie. Obwinianie telewizji bo samemu jest się pseudo-rodzicem co wie tyle o wychowywaniu ile ja o zastosowaniu technologii kosmicznych w produkcji nutów na lato to kretynizm w czystej postaci.
Tak. Są dla chorej, spragnionej cierpień innych widowni i ja się do takiej zaliczam. Nie ubliżyłeś mi pisząc to. O dziwo nie wyrosłem na psychopatę co lata z nożem czy czym tam w ręce. Dzisiaj dzieciak sprzeda ci kosę w żebra już za samo to, że masz lepsze buty niż on sam i nie potrzebuje robić sobie notatek w kinie jak to się robi.
Musze Cie zmartwic kolego, ale Ambrose ma racje. Prawdopodobnie ty mieszkasz w jakiejs wiosce czy malym miasteczku (gdzie sie wszyscy znaja i panuje wzgledny pokoj), ale w duzych miastach (pewnie nie tylko) wsadza ci kose albo siekiere za to ze zle odpowiesz na pytanie 'komu kibicujesz'. Albo dlugie wlosy sie nie spodobaja czy sposob w jaki patrzysz. Nie mowiac o tym, ze wezma komorke, ktora sobie sporzdadza za kilkadziesiat zlotych. Sam moglbym tu wypisac kilkanascie takich przykladow z wlasnego doswiadczenia. Ot, chocby w tym roku moi znajomi wracali w nocy z imprezy i banda cholernych pijanych gowniarzy wbila kumplowi noż w noge pod jego blokiem bez zadnego powodu. I nie wmawiaj nikomu, ze tak nie jest, bo jesli naprawde tak myslisz, to jak mowilem nie znasz zycia albo mieszkasz w jakiejs malej miejscowosci. Zreszta starczy codzienne wiadomosci przejrzec, takich przypadkow jest mnostwo.