Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

Obecnie po sukcesie jaki odniosła piła każdy probuje zarobić na tego typu filmach i dlatego kręcie sie takie gnioty. Nie ważne, że nie ma to sensownej fabuły a aktorzy są marni. Ważne, że się zarzynają i leje się krew. Niestety ale obecnie większość filmów grozy robiona jest w ten właśnie sposób bo to jara "małolatów" i polecą do do kina czy po DVD żeby zobaczyć jak "fajnie" sie zarzynają. A dla producentów filmowych nie jest ważna jakość filmu tylko kasa jaka z tego płynie. Film z małym budżetem to małe koszty dlatego szybko się zwraca a jak odniesie sukces kasowy to sporo się na tym "łyknie" "zielonych". Smutne ale niestety tak to dzisiaj jest :(

Osobiście daruje sobie "przyjemność" oglądanie drugiej części hostela bo szkoda mojego czasu.

Borat

no...niestety tak to jest dzisiaj....tak dzisiaj to jest...., faktycznie nie ma juz innych filmow, nie kreca no skubancy, TRZEBA isc do kina na Hostel II ;]

mi tez jedynka sie nie podobala, slabe kino grozy jak dla mnie, ale niech sobie kreca i trzy trylogie tego....skoro na tym zarobia i ludzie beda chcieli to ogladac to jaki mam miec z tym problem? 'ekologiem' kina nie jestem....