Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

Film Hostel powinien byc zabroniony a tym bardziej zabronione zrobienie 2-iej czesci. To jest film dla chorych psychicznie ludzi, chcecie ogladac rzezcy ktore szokuja obrzydzeniem, krwia flakami sadyzmem. To niejest normalane i nienormalni sa ludzie ktorym sie ten film podobal i czekaja na dwójke, takich jak wy powinno sie badac a poem zamykac bo stanowicie potencjalnych gwalcicieli i mordercow.

666gonzo666

A ja właściwie wychowałam sie na horrorach i różnych krwawych scenach (zarówno w filmach książkach jak i w grach) i jakoś wszyscy członkowie mojej rodziny, jak i znajomi "zeszli" z tego świata drogą naturalną (choc co do chomika mam wątpliwości, nie wiem czy go zbyt długo nie karmiłam). Co prawda wiekszośc moich znajomych i rodzina uwaza że jestem nienormlna ale nie chodze po ulicy i nie zabijam ani nie gwałce nikogo tylko dlatego że oglądam "piłe" po to oglądam krew i tortury w filmach żeby nie chciec tego oglądac na żywo.

ocenił(a) film na 5
meren_rea

Tiaaaa...aż żal dupę ściska, jak ma się świadomość jak płytki jest polski naród...Jak możesz twierdzić, że po obejrzeniu filmu będę gwałcicielem albo mordercą, a może jednym i drugim podniesionym do kwadratu??!!?? Ignorancja, prostactwo i debilizm wtórny, ot co.

pooh77

Żeby ocenic film trzeba go najpierw obejrzeć.
jak nie obejrze - nie ocenie, a to ze obejrze nie znaczy że mi się podoba:)
Założyciel tematu niech to przemyśli;D

_Marti_

Zgadzam się z autorem wątku!

użytkownik usunięty
meren_rea

gadasz głupoty. xP polecam Hostel 1 jak i 2 wszystkim. 10.10

ocenił(a) film na 8
meren_rea

Nie jestem przyszłym mordercą ani gwałcicielem - "na żywo" jestem wrażliwa na ludzkie cierpienie, bolą mnie przejawy nietolerancji, agresji czy tego typu rzeczy i jestem stuprocentową pacyfistką. Jednak nie zmienia to faktu, że obie części "Hostelu" wprost uwielbiam ^^. Ludzie, nie bierzcie tego do siebie, to tylko film, mała przestroga, niewinna zabawa z hektolitrami farby i sztucznymi poucinanymi członkami. Jak ktoś lubi, niech patrzy. Tym bardziej, że każdy film ma jakieś swoje drugie dno, jeśli tylko się dobrze przyjrzeć lub uprzeć ;).

Obejrzyjcie sobie "Mord w kawałkach" i potem pogadamy o chorych filmach.

whaatsernamee

Ale to chyba nie o brutalnosc scen idzie...chodzi o czlowieka, ktory zabja innego czlowieka bo ...moze? bo ma kase? bo inni tez to robia? Dla mnie Hostel(widzialam moze polowe pierwszej czesci) jest tak samo obrzydliwy i okrutny jak Osiem milimetrow np., ktore rozlazlymi flakami nie strasza...

ocenił(a) film na 8
meren_rea

Cóż film trochę chory, ludzie o słabej psychice nie powinni oglądać. Jednak podoba mi się motyw że zawsze się znajdzie ktoś silniejszy na ciebie. W tej sytuacji ktoś kto ma "jaja" i zrobi wszystko by ocalić swoje życie.

meren_rea

Dobra może ci sie nie podobac ten film, ale nie nazywaj ludzi zboczencami i gwalcicielami.... bo innym sie może podobac a ty nie masz prawa ich za to krytykowac.

użytkownik usunięty
4everloveyou7

obejrzyj Grotesque ;] hostel przy tym to bajka dla dzieci na dobranoc.

ocenił(a) film na 6
meren_rea

To po coś oglądała?
Film bardzo fajny.
Przynajmniej wg mnie.
Pozdro dla dewiantów, psychopatów i całej reszty ;)