Film Hostel powinien byc zabroniony a tym bardziej zabronione zrobienie 2-iej czesci. To jest film dla chorych psychicznie ludzi, chcecie ogladac rzezcy ktore szokuja obrzydzeniem, krwia flakami sadyzmem. To niejest normalane i nienormalni sa ludzie ktorym sie ten film podobal i czekaja na dwójke, takich jak wy powinno sie badac a poem zamykac bo stanowicie potencjalnych gwalcicieli i mordercow.
A ja właściwie wychowałam sie na horrorach i różnych krwawych scenach (zarówno w filmach książkach jak i w grach) i jakoś wszyscy członkowie mojej rodziny, jak i znajomi "zeszli" z tego świata drogą naturalną (choc co do chomika mam wątpliwości, nie wiem czy go zbyt długo nie karmiłam). Co prawda wiekszośc moich znajomych i rodzina uwaza że jestem nienormlna ale nie chodze po ulicy i nie zabijam ani nie gwałce nikogo tylko dlatego że oglądam "piłe" po to oglądam krew i tortury w filmach żeby nie chciec tego oglądac na żywo.
Tiaaaa...aż żal dupę ściska, jak ma się świadomość jak płytki jest polski naród...Jak możesz twierdzić, że po obejrzeniu filmu będę gwałcicielem albo mordercą, a może jednym i drugim podniesionym do kwadratu??!!?? Ignorancja, prostactwo i debilizm wtórny, ot co.
Żeby ocenic film trzeba go najpierw obejrzeć.
jak nie obejrze - nie ocenie, a to ze obejrze nie znaczy że mi się podoba:)
Założyciel tematu niech to przemyśli;D
Nie jestem przyszłym mordercą ani gwałcicielem - "na żywo" jestem wrażliwa na ludzkie cierpienie, bolą mnie przejawy nietolerancji, agresji czy tego typu rzeczy i jestem stuprocentową pacyfistką. Jednak nie zmienia to faktu, że obie części "Hostelu" wprost uwielbiam ^^. Ludzie, nie bierzcie tego do siebie, to tylko film, mała przestroga, niewinna zabawa z hektolitrami farby i sztucznymi poucinanymi członkami. Jak ktoś lubi, niech patrzy. Tym bardziej, że każdy film ma jakieś swoje drugie dno, jeśli tylko się dobrze przyjrzeć lub uprzeć ;).
Obejrzyjcie sobie "Mord w kawałkach" i potem pogadamy o chorych filmach.
Ale to chyba nie o brutalnosc scen idzie...chodzi o czlowieka, ktory zabja innego czlowieka bo ...moze? bo ma kase? bo inni tez to robia? Dla mnie Hostel(widzialam moze polowe pierwszej czesci) jest tak samo obrzydliwy i okrutny jak Osiem milimetrow np., ktore rozlazlymi flakami nie strasza...
Cóż film trochę chory, ludzie o słabej psychice nie powinni oglądać. Jednak podoba mi się motyw że zawsze się znajdzie ktoś silniejszy na ciebie. W tej sytuacji ktoś kto ma "jaja" i zrobi wszystko by ocalić swoje życie.
Dobra może ci sie nie podobac ten film, ale nie nazywaj ludzi zboczencami i gwalcicielami.... bo innym sie może podobac a ty nie masz prawa ich za to krytykowac.