Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

widze ze premiera w polsce jest 22 czerwca a tu juz ludzie sie wypowiadaja na temat filmu bo go ogladali. Czyli wiekszosc z was film sciagnela!! pozdrawiam piratow:)))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Rafal7887

ja juz moglem dawno sciagnac, ale tego nie robie. Czasem zdarza mi sie sciagac jakies filmy, ale w przypadku horrorow, albo filmow gdzie glowna zaleta sa efekty bez sensu jest sciagac. Trzeba na to pojsc do kina.
Takie jest moje zdanie.

macko2000

I wlasnie przez takich ludzi jak wy co sie im sie nie chce czekac na premiere z polski wynosza sie dystrybutorzy np filmow dvd. ITI home bodajze zwinelo interes ze wzgledu na piractwo. Warner tez ma chyba tak zrobic. Ja jak jestem zainteresoawany jakims filme to go nie sciagam tylko ide do kina. pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
danus1986

dokladnie o tym samym mowie. Kumam, ze mozna sciagnac cos, na co i tak by sie nie poszlo do kina, co sie sciaga dla samego przejrzenia, pogladu, ale zeby sciagac film, ktory bardzo chce sie obejrzec, ktorego sie ogladalo pierwsza czesc to juz nie kumam. Na niektore filmy nalezy chodzic do kina, chociazby po to, zeby one nie zbankrutowaly

ocenił(a) film na 1
macko2000

Hmm jeśli chodzi o ściaganie dla samego siebie czemu nie w tym wypadku piractwo popieram... a jeśli chodzi o ściaganie rozprowadzanie i odnoszenie z tego korzyści no to jestem temu przeciwny... To tyle mojego wykladu o piractwie... a poza tym co kogo obchodzi co kto robi nalezy patrzec sobie na rece a nie innym ;] PZDR

ocenił(a) film na 6
danus1986

a ja nadal czekam na Dead Silence........ nie rozumiem jak mozna sciagac filmy z neta przeciez jakosc jest zadna nic nie wdac prawie nie slychac....

ocenił(a) film na 1
Carolle

W tym przypadku jakość byla prawie DVD gdyby nie te smugi :/ a normalnie to najczesciej DVDripy sciagam ktore coraz szybciej sie pojawiaja po dniu premiery ;)