Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

zawiodłem się!!!1 cześć znacznie lepsza,mroczniejsza!w cz2 za bardzo rozbudowane są wątki zarówno oprawców jak i ofiar!sa super scen m.in. kapiel we krwi.alei aż smieszne.duzo niezgodności medycznych! facet nie ma nogi do kolana i zero krwi nienarusozna tetnica udowa;/ .baba wyrywa facetowy genitalia a ona zamias stracic przytomnosc z bolu(nerw kulszowy) to sie wydziera tylko i kilka innych.
bardzo ladne aktorki to duzy plus.
a najgorsza jest muzyka!ktora totalnie nei buduje nastroju!oprawcy ida pocwiartowac ofiare a w tle ludowa slowacka piosenka...no prosze... klimacik jak w komedii;/
ogolnie spodzewalem sie czego innego.zamiast horroru obejrzalem film sensacyjny z wstawkami horroru;/ tyle
6\10

ocenił(a) film na 7
bluenote77

Również oceniłem film na 6/10, ogólnie mi sie podobał podenerwowałem sie troche poprzeklinałem jednym słowem przeżywałem akcje a to własnie lubie (plus piweczko dla wiekszego wczucia:). Apropo wypowiedzi poprzednika punkt medyczny pieprze i jak po obejrzeniu "jedynki" można było sie spodziewadz horroru. Drugą część uważam za lepszą. Pozdrawiam

marek85_lbn

kurde jeżeli mówicie że 1 była lepsza a dla mnie to była jedna wielka porażka to chyba na 2 nie mam ochoty patrzeć... ble

ocenił(a) film na 6
bluenote77

dla zainteresowanych film graja cinema-city juz od 15 czerwca.przedpremiery są najlepsze;)