Moim zdaniem nie jest tak dobra jak 1 i 2 część, nie trzyma klimatu. Jednak Amerykańce nie
mają tej kreatywności co Słowianie;) Brakowało mi czegoś. Ale miał parę fajnych scen i
końcówka też niczego sobie, chociaż w dwójce "głowa nożna "nie do pobicia ;) albo
obcęgowa kastracja ;)
Jak dla mnie ta część w pewien sposób była lepsza niż poprzednie, co nie zmienia faktu, ze wszystkie trzy są słabe.
zgadzam się z tobą
jak dla mnie w poprzednich częściach na silę były zrobione te drastyczne sceny zabijania które nic praktycznie nie wnosiły do filmu
w tej części jest troszkę lepiej ,idzie go oglądać ale bez szału
ale ja chcę wierzyć że to my jesteśmy tacy fajni:D wiesz lepiej zabijać niż być zabitym w sumie :D
Jednak Amerykańce nie
mają tej kreatywności co Słowianie;) ???????????? film robili amerykanie i głównie amerykanie przyjeżdżali zabijać dla przyjemności we wszystkich częściach
Scenariusz nie powalił dostrzegłem się motywów z Kac Vegas i Taken ( moment licytacji) dwie pierwsze części mimo iż było kiczowate to miały jakiś swój klimat. Szkoda, że 3 część nie była jakimś podsumowaniem, wyjaśnieniem np tego jak powstał ten cały elitarny klub, bo trochę mnie to zaciekawiło ; ) 4/10