PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395787}

Hostel 3

Hostel: Part III
2011
4,9 16 tys. ocen
4,9 10 1 16371
4,8 6 krytyków
Hostel 3
powrót do forum filmu Hostel 3

Najlepsza część! Dużo akcji, ogólnie fajny scenariusz... ;P

ocenił(a) film na 1
kaaarolaaaxD

JAKIEJ AKCJI ??????
chyba pomyliłaś filmy

Baal

A ty chyba nie obejrzałeś do końca ;P

ocenił(a) film na 1
kaaarolaaaxD

Obejrzałem i moja droga, o co ci chodzi oto, że kolesiowi rączkę tasakiem odrąbał i wybuch budynku oraz i na koniec z kosiarką Hymm naprawdę dużo się działo aż mnie w fotel wcisło wow (sarkazm)
Ale ok niech ci będzie nie będę dalej tego przedłużał, bo mamy dziś święta, więc najlepszego (i lepszych filmów)

Baal

nie pamietam już emocji z poprzednich części ale 3 jest dobra.

ocenił(a) film na 4
Marcin_Nauczyciel_B

zawiedziona jestem na maxa, tamte części obejrzałam po pare razy do tej nie wróce!

magda1121

Poprzednie części były właśnie nudnawe. Ta jest dobra.

kaaarolaaaxD

powiem Ci ze patrzac na Twoj avatar i oceny niektorych filmow az mi sie smiac chce

Valenciaa

najgorsza część jednego z najgorszych filmów. Tragedia od początku do końca. zero akcji, fabuły, nawet aktorzy lipni. W pierwszych dwóch częściach było przedstawiony zupełnie co innego - były to typowe filmy gore. Ten to tak jakby Slasher - tak czy inaczej nie traćcie na niego czasu

Valenciaa

<ziewa>

ocenił(a) film na 7
kaaarolaaaxD

Całkiem przyzwoity film. Pierwsza część była najlepsza, ale "trójka" też niezgorsza...

ocenił(a) film na 4
Tomsi79

Świeżo po "masakrze"... Jedynka była cud, krew i miodzio (zwłaszcza za tło muzyczne, przez co dwie piosenki co raz sobie puszczam), dwójka również mnie zadowoliła a nawet rozbawiła końcową scenką.
A trzecia część - jest... taka sobie. Najwidoczniej zmiana klimatów wyszła mizernie. Nie dość, że przewidziałem zakończenie filmu to jeszcze poprawnie zgadłem użyte narzędzie do zemsty... A to już wielki minus. PS. Ciekawe jak nasz "bohaterzyna" przeżył ten mega wybuch?

ocenił(a) film na 5
magda1121

Ja też

magda1121

pewnie za dużo golizny dla ciebie heh

ocenił(a) film na 4
Corleonix

może dla Ciebie za mało:P

ocenił(a) film na 5
kaaarolaaaxD

Najgorsza część, zresztą widać już że inny reżyser... nie ma tego klimatu niestety. Słabizna!