Ten film to jest jedna wielka masakra! Ale nie chodzi mi teraz o dobrą masakrę! Ten film to jedno wielkie gówno. Chociaż sam nie wiem jak to oceniać, fakt było kilka dobrych scen np. jak na końcu topił gościa w kiblu, albo jak ten psychol poślizgnął się na kulce i swoją piłą odrombał se noge, była nastrojowa muzyka, ogólnie fajnie zrobiony film, ale miejscami był tak obrzydliwy, że nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. Scena gdy koleś palnikiem ucinał babie oko - to już była przesada. Ta scena zaważyła na mojej ocenie - 1/10. Tak głupiego filmu nigdy nie widziałem. Dodam że lubię slashery, takie jak Piątek 13, nawet Piła (pierwsza część, reszty jeszcze nie oglądałem)była dobra, ale to już jest jakieś pojebane gówno dla psycholi. Myślałem, że jak Tarantino się do tego filmu dołożył to wyjdzie z tego coś dobrego ale niestety - najgorszy film Quentina Tarantino jaki widziałem. Nie polecam, chyba że ktoś chcę się pośmiać, albo nie ruszają w ogóle jakiekolwiek brutalne sceny, wtedy może obejrzeć. Mnie akurat takie sceny nie ruszają, ale to co było w tym filmie było naprawdę głupie.