5,4 70 tys. ocen
5,4 10 1 69976
4,2 19 krytyków
Hostel
powrót do forum filmu Hostel

ocenił(a) film na 2

Jesli Cie to interesuje to w tym roku kończę 18-stke. I nawet jesli nie jestem dzieckiem to takie filmy mnie bulwersuja. A z reszta taka jest moja opinia, wyrazilam po prostu swoje zdanie nie musisz mnie atakowac. Jesli Ci sie podobaja takie filmyto Twoja sprawa.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
DzoanaDzoana

Droga AŚA,dam ci dobrą radę,nie bierz filmów(zwłaszcza takich) na poważnie.Filmy mają służyć głównie dla rozrywki ,a nie do oglądania na siłę.
Ludzie ze słabą psychiką rzeczywiscie nie powinni oglądać takich filmów,normalny człowiek po prostu obejrzy i ,,zapomni'',bo traktuje filmy jako świat ,,nierealny'' ,a nie coś co się dzieje naprawdę(oczywiście są wyjątki t.j. filmy oparte na autentycznych faktach).Pamiętaj-to jest tylko film :)

ocenił(a) film na 2
Mackal

Mackal niemówi się "na faktach autentycznych" .albo autentycze wydarzenia albo fakty , to tak jakbyś mówił "okres czasu" ....

Balon_3

Tylko zauważ,że w telewizji mówią film oparty na autentycznych faktach,taka magia naszego języka.

ocenił(a) film na 2
Mackal

więc dalej naśladuj sposób mówienia osób występujących w tv. Szczególnie polecam reality show i obrady sejmu. Peace.