Ten film jest porąbany... obleśny i niesamowicie sadystyczny... nie chcę obrażać reżysera
ale tylko psychopata mógł nakręcić taki film!!!
Jak kogoś obrzydza, to niech nie ogląda. Sam film dobry, ale od scen często pojawia się odruch wymiotny
hostel myślę to dobry wstęp do filmów gore ;)
film ma tyle przeciwników co zwolenników
wstep do filmow gore? kimkolwiek jestes poczytaj sobie i przestan pisac bzdety... gore bylo w kinie juz w latach 70tych. poczatek, bo walne.
wiem że było już dawno. chodziło mi o to że to taki dość lekki film z tego gatunku.
źle mnie zrozumiałeś i tyle.
poza tym hostel to był dawno temu pierwszy film z tego gatunku jaki obejrzałem i od niego się zaczęło. i gdyby ten film mi się nie spodobał nie zaczął bym nigdy zgłębiać takiego gatunku horroru .ktoś kto nie zna gatunku nie sięgnie od razu po dawnego ''czarodzieja gore'' itp
oczywiście na wstępie możesz się wziętość za ''guinea pig'' czy coś w tym stylu tyle że to nie jest dobre na początek jak to ująłem :)
mam nadzieje że zrozumiałeś mój poprzedni wpis ''hostel myślę to dobry wstęp do filmów gore ''
Jemu raczej chodziło o to, że Hostel jest dobry na rozpoczęcie swojej przygody z gore.
/edit autor wyprzedził mnie. ;p