5,4 70 tys. ocen
5,4 10 1 69976
4,2 19 krytyków
Hostel
powrót do forum filmu Hostel

Film zbierał u moich znajomych same opinie w stylu : SIEKA NA MAKSA ZOBACZ A SIE PO***. Mimo tego że nie należę do wielbicieli horrorów postanowiłem go zobaczyć przy pierwszej lepszej okazji czyli w TV ;) Akurat tak się złożyło że film leciał na Hbo a dzień wcześniej na tym samym kanale puszczali inny (dobry) film tego samego gatunku a mianowicie "Teksańską masakre piłą mechaniczną : początek" :) Zobaczyłem oba filmy przy czym na TMPM po prostu srałem a na Hostelu zasypialem. Jak ogladam horror wymagam od filmu akcji i momentow napiecia po ktorych nastepuje rozladowanie nagormadzonej adrenaliny poprzez jakis nagly zwrot akcji ;) doswiadczylem tego w TMPM i to niejednokrotnie ale hmm w Hostelu tego ku** mac brak !! jak mozna zrobic film ktorego fabula od poczatku jest jasne ... fajnie 3 kolesi jedzie wyrywac laski oczywiscie odradzono im Barcelone bo przeciez slowianskie dziwki sa tansze i lepsze. Pech chcial ze nasi panowie zostali ofiara jakiegos niespelnionego chirurga ktory byl zboczony ... ok to moze i jest ciekawy pomysl ale juz samo wykonanie zenada. Jeden po drugim znikaja po czym znajduja sie w piwnicy i tam mamy jakies show pt: "manhunt" (gra rockstar games). Miało być pięknie a wyszło do ... no właśnie jak zawsze. Tania sieka z marnymi efektami = zmarnowana godzina ;( Tarantino powoli traci formę ...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
True23

Hehe...jak to czytam to mi się "Piła" przypomina ;)

ocenił(a) film na 2
True23

Emmm...film jak dla mnie totalna żenada...pierwsza jego część podchodzi pod playboya...a druga to w ogole brak słow...żal żal żal...:/jakaś tania siekanina którą tylko przedszkolaki albo ludzie co horrorów nie ogladaja mogą sie podniecić:/