"Hostel" jest super! Uwielbiam takie filmy! Wszyscy fani "Piły" i "Teksańskiej masakry..." będą zachwyceni :)
no to w takim razie powinnam byc zachwycona;] patrzac na zdjecia wydaje sie ok, ale to takie polaczenie powyzszych filmow;P ale mowie tak na oko, bo filmu nie widzialam, wiec mnie nie zjedźcie;D
Mi Hostel się nie podobał w ogóle. Może i pomysł nowy, ale film był tak masakrycznie brutalny, że na prawdę nadawał się tylko dla ludzi, którzy lubią jak krew się leje litrami i wszystko jest pokazane dokładnie. Lubię horrory, ale, które straszą, a nie są obrzydliwe i brutalne. Poza tym oczywiście na początku musiały sie pojawić nagie panienki, a później na basenie wszyscy chodzili nago, bo czemu by nie. Jakbym chciała obejrzeć film, w którym głównym bohaterom chodzi o przelecenie jak największej ilości panienek, to bym włączyła American Pie albo Not Another Teen Movie, a nie horror.
Bo to horror w oldschoolowym stylu z lat 70-tych, w ktorych bylo duzo krwi i sexu. Jak dla mnie jeden z lepszych nakrecony po 2000 roku...
Jesli taki super to zaprasam do dowolnej ubojni, efekty wizualne potęguje zapach śmierci, kontemplacja odpadów drobiarskich, podobnie dowolna hodowla zwierząt na skale przemysłową.