musi być to jednak coś innego niż 'hostel', gdyż ten film jakoś niezbyt przypadł mi do gustu
a jakos tak konkretnie ? z nowych nie ma nic ciekawego, z horrorami jestem na bierzaco :) tylko klatwa mi przypadla do gustu, a ze starszych to np klasyka 'coś' :)
no widzisz wiedziałem, że jest jakiś tytuł, o którym ktoś wspominał, a którego zapomniałem. dzięki za przypomnienie - teraz już nie zapomnę obejrzeć ''coś''
podaje ci tytuly filmow 1 resident evil pozniej 2 resident evil a pokalipsa 3 droga bez powrotu 4 zgorza maja oczy 5 pila 6 ostatni krzyk 7 krzyk 8 smakosz2
Texas Chainsaw Massacre, Braindead, Man Behind The Sun. Na pewno nie będzie to zmarnowany czas:) To chyba moje top 3 horrorów....
nie znam tylko tego Man Behind The Sun, ale do reszty sie przylaczam ;]
masakra nowa jak chcesz popatrzec na biust bielowej, a stara jak chcesz cos klimatycznego to stara masakra ;]
a braindead to wiadomo, kultowa klasyka :)
Man Behind The Sun produkcji Hong-Końskiej to seria praktycznie w Polsce nieznana, najlepsze sa 2 pierwsze czesci. Film naprawdę wstrząsający, zwłaszcza jeśli uświadomimy sobie, że rzecz oparta jest na faktach. Tylko dla ludzi o stalowych nerwach, zreszta polecam poczytac na horror online:)
czyli mozna powiedziec ze to cos jak 'laboratorium diabla' ?
to ja sobie podaruje chyba :) zniose sporo, ale takie filmy wole sobie darowac
Dokładnie. Pełny tytuł to 'Man Behind The Sun 2: Laboratory Of The Devil' czyli to właśnie ten film, część 2;) Innych części z tego co wiem nie wydano w Polsce. Fakt, że brutalny do bólu, ale jednak porusza ciekawą tematykę.....no i jest to nietypowy horror, a ja lubie nietypowe filmy;p
moze jednak sie przelamie i obejrze :)
chociaz juz sam napis na okladce ze film od 21lat i nie dla kobiet w ciazy jest poruszajacy :)
zobaczymy co bedzie :)
jak sam nie znajdziesz to nikt tutaj Ci nie pomoże!!! te horrory co amatorzy polecają są o du.. rozbić...pozatym nie patrz na oceny mało kto tutaj zna się na horrorach!!!polecam; Haute Tension (2003)Reeker(2005), See No Evil(2006) POLECAM!!!, Hills Have Eyes, The (2006), Wolf Creek(2005), warto zobaczyć; Venom(2005), The Breed(2006), Wilderness(2006), Ils(2006), Population 436(2006), The Devil's Rejects(2005), Saw 3(2006), Pan's Labyrinth(2006)
A ty sie znasz? Wszystkie tytuly co podales zostaly nakrecone po roku 2003...w dodatku polowa z nich jako zywo przypomina gatunkowo 'Hostel', a gosc wyraznie napisal, ze ma byc to cos innego...teraz odpowiedz sobie na to pytanie:)
Ja uważam że ciekawym horrorami jest napewno Shutter i Stay Alive do takich można także zaliczyć Mroczne światła.
:PPP :))))))))))
Pozdrawiam
Ja lubie fimy, horrory z ciekawym motywem a nie gdzie sie krew leje strumieniami. najlepszy jest Ring polecam rowniez Amityville, Piła nie glupia ale 1 natomiast 3 jest przereklamowana
Amityville i Ring jedynka jest prze
Dla mnie horror powinien mieć: jak najmniej krwi(bądź wogóle), nie powinien mieć broń boże żadnych matrixowskich efektów, kolejnych części, nagich modelek, Uwe Bolla i nie powinni pokazywać mordercy
a moje typy(chociaż nei wszystkie spełniają te kryteria) : Egzorcysta, The Blair Witch Project, Amityville, Smakosz, Nightmare on Elm Street(cała seria oprócz 2), Obłęd, Shutter, Final Destination (za pomysł)
"Coś" , "Wysłannik Piekieł" , "W paszczy szaleństwa"!!!Horrory które podajecie nie umywają się do tych trzech.Klasyka rządzi!!!
moje ulubione horrory to:
1 Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną Początek
2 Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną
3 Droga bez powrotu
4 Wzgórza mają oczy
5 Resident Evil
6 Resident Evil: Apokalipsa
7 Piła 1,2,3
8 Blade 1,2,3
9 Świt żywych trupów
10 Ziemia żywych trupów
11 Oszukać przeznaczenie
A filmu "Hostel" jeszcze nie widziałem
Moim zdaniem najlepszym horrorem jest stary Omen. Wydaje mi się, że najlepsze horrory to takie w których są jakieś ciemne nieznane moce, a nie takie w których tylko leje się litrami krew.
Ja polecam:
-Wzgórza Mają Oczy (remake)
-Teksańska Masakra (remake i beginner)
-Piła 1 i 2
-Halloween 20 lat pózniej
-Koszmar Minionego Lata
-Koszmar Następnego Lata
-Smakosz 2
-Dom Woskowych Ciał
-Fredy vs Jason
-Obcy
-Predator(chociaż to nie do końca horror)
-Szczęki 1 i 2
-Oszukać Przeznaczenie 1,2 i 3
-Zejście
-Martwe Zło
-Swimming Pool
Te horrory mi sie spodobały. Nie wiem czy tobie się spodobają. Polecam szczególnie Wzgórza Mają Oczy-super:)