PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242721}
5,4 69 tys. ocen
5,4 10 1 69036
4,5 18 krytyków
Hostel
powrót do forum filmu Hostel

musi być to jednak coś innego niż 'hostel', gdyż ten film jakoś niezbyt przypadł mi do gustu

Shah

a jakos tak konkretnie ? z nowych nie ma nic ciekawego, z horrorami jestem na bierzaco :) tylko klatwa mi przypadla do gustu, a ze starszych to np klasyka 'coś' :)

ocenił(a) film na 4
DARIO_6

no widzisz wiedziałem, że jest jakiś tytuł, o którym ktoś wspominał, a którego zapomniałem. dzięki za przypomnienie - teraz już nie zapomnę obejrzeć ''coś''

DARIO_6

podaje ci tytuly filmow 1 resident evil pozniej 2 resident evil a pokalipsa 3 droga bez powrotu 4 zgorza maja oczy 5 pila 6 ostatni krzyk 7 krzyk 8 smakosz2

ocenił(a) film na 9
Shah

Texas Chainsaw Massacre, Braindead, Man Behind The Sun. Na pewno nie będzie to zmarnowany czas:) To chyba moje top 3 horrorów....

Man_Behind_The_Sun

nie znam tylko tego Man Behind The Sun, ale do reszty sie przylaczam ;]
masakra nowa jak chcesz popatrzec na biust bielowej, a stara jak chcesz cos klimatycznego to stara masakra ;]
a braindead to wiadomo, kultowa klasyka :)

ocenił(a) film na 9
DARIO_6

Man Behind The Sun produkcji Hong-Końskiej to seria praktycznie w Polsce nieznana, najlepsze sa 2 pierwsze czesci. Film naprawdę wstrząsający, zwłaszcza jeśli uświadomimy sobie, że rzecz oparta jest na faktach. Tylko dla ludzi o stalowych nerwach, zreszta polecam poczytac na horror online:)

Man_Behind_The_Sun

czyli mozna powiedziec ze to cos jak 'laboratorium diabla' ?
to ja sobie podaruje chyba :) zniose sporo, ale takie filmy wole sobie darowac

ocenił(a) film na 9
DARIO_6

Dokładnie. Pełny tytuł to 'Man Behind The Sun 2: Laboratory Of The Devil' czyli to właśnie ten film, część 2;) Innych części z tego co wiem nie wydano w Polsce. Fakt, że brutalny do bólu, ale jednak porusza ciekawą tematykę.....no i jest to nietypowy horror, a ja lubie nietypowe filmy;p

Man_Behind_The_Sun

moze jednak sie przelamie i obejrze :)
chociaz juz sam napis na okladce ze film od 21lat i nie dla kobiet w ciazy jest poruszajacy :)
zobaczymy co bedzie :)

ocenił(a) film na 4
DARIO_6

ooo, to chyba ja też się na to skuszę. to musi być naprawdę dobre

ocenił(a) film na 10
Shah

jak sam nie znajdziesz to nikt tutaj Ci nie pomoże!!! te horrory co amatorzy polecają są o du.. rozbić...pozatym nie patrz na oceny mało kto tutaj zna się na horrorach!!!polecam; Haute Tension (2003)Reeker(2005), See No Evil(2006) POLECAM!!!, Hills Have Eyes, The (2006), Wolf Creek(2005), warto zobaczyć; Venom(2005), The Breed(2006), Wilderness(2006), Ils(2006), Population 436(2006), The Devil's Rejects(2005), Saw 3(2006), Pan's Labyrinth(2006)

ocenił(a) film na 9
untypical

A ty sie znasz? Wszystkie tytuly co podales zostaly nakrecone po roku 2003...w dodatku polowa z nich jako zywo przypomina gatunkowo 'Hostel', a gosc wyraznie napisal, ze ma byc to cos innego...teraz odpowiedz sobie na to pytanie:)

Shah

Ja uważam że ciekawym horrorami jest napewno Shutter i Stay Alive do takich można także zaliczyć Mroczne światła.
:PPP :))))))))))
Pozdrawiam

verymadmanonthisweb

Ring * Klątwa * Lęk * Boogeyman * Stay Alive

Shah

Ja lubie fimy, horrory z ciekawym motywem a nie gdzie sie krew leje strumieniami. najlepszy jest Ring polecam rowniez Amityville, Piła nie glupia ale 1 natomiast 3 jest przereklamowana

ocenił(a) film na 4
noemi721

Amityville i Ring jedynka jest prze
Dla mnie horror powinien mieć: jak najmniej krwi(bądź wogóle), nie powinien mieć broń boże żadnych matrixowskich efektów, kolejnych części, nagich modelek, Uwe Bolla i nie powinni pokazywać mordercy
a moje typy(chociaż nei wszystkie spełniają te kryteria) : Egzorcysta, The Blair Witch Project, Amityville, Smakosz, Nightmare on Elm Street(cała seria oprócz 2), Obłęd, Shutter, Final Destination (za pomysł)

Shah

"Coś" , "Wysłannik Piekieł" , "W paszczy szaleństwa"!!!Horrory które podajecie nie umywają się do tych trzech.Klasyka rządzi!!!

Shah

moje ulubione horrory to:
1 Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną Początek
2 Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną
3 Droga bez powrotu
4 Wzgórza mają oczy
5 Resident Evil
6 Resident Evil: Apokalipsa
7 Piła 1,2,3
8 Blade 1,2,3
9 Świt żywych trupów
10 Ziemia żywych trupów
11 Oszukać przeznaczenie
A filmu "Hostel" jeszcze nie widziałem

Shah

Moim zdaniem najlepszym horrorem jest stary Omen. Wydaje mi się, że najlepsze horrory to takie w których są jakieś ciemne nieznane moce, a nie takie w których tylko leje się litrami krew.

ocenił(a) film na 8
Shah

Ja polecam:
-Wzgórza Mają Oczy (remake)
-Teksańska Masakra (remake i beginner)
-Piła 1 i 2
-Halloween 20 lat pózniej
-Koszmar Minionego Lata
-Koszmar Następnego Lata
-Smakosz 2
-Dom Woskowych Ciał
-Fredy vs Jason
-Obcy
-Predator(chociaż to nie do końca horror)
-Szczęki 1 i 2
-Oszukać Przeznaczenie 1,2 i 3
-Zejście
-Martwe Zło
-Swimming Pool

Te horrory mi sie spodobały. Nie wiem czy tobie się spodobają. Polecam szczególnie Wzgórza Mają Oczy-super:)