Hotel śmierci

See No Evil
2006
5,4 10 tys. ocen
5,4 10 1 10444
4,8 4 krytyków
Hotel śmierci
powrót do forum filmu Hotel śmierci

swietny film polecam wszystkim.Nie byl straszny ale chyba nie oto w tym filmie chodzilo, lała sie krew, wydłubywanie oczu itd. ten koleś to cos w stylu Jasona z piątkow 13 tylko ze ten jest smiertelny a jason chyba byl immortal (ale siłe mają podobną) no i ten łańcuch z hakiem tak jak i jason miał niezlego cela.Naprawde polecam niema sie czego bać a film 1 klasa
POZDRO

hitmanV

No mam nadzieje, że masz racje... bo wlasnie juz mam ten filmik, teraz wystarczy obejrzec;D heh ... to pzdr i dodam , że Jason'a z piatku 13 i tak nikt nie pobije (I love this film)

hitmanV

Cytat :

Nie byl straszny ale chyba nie oto w tym filmie chodzilo, lała sie krew, wydłubywanie oczu itd

troszke nierozumiem toku rozumowania... Film niby jest horrorem a Ty piszesz ,ze... No chyba horrory maja byc straszne :) Filmu nie widzialem ,zaraz obejrze ale w horrorach raczej nie chodzi o wydlubywanie oczy tylko o to zeby przestraszyc troszke widza :) Wydlubywanie oczy , flaki na wierzchu ,odcinanie konczyn to masz np w komedii Martwica Mozgu :)

ocenił(a) film na 9
Sayagin

No nie moja wina, że ty się boisz takich filmów treść kierowana do Sayagin
POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 5
hitmanV

Słabiutki ten "horror". Nie trzyma w napięciu, nie ma mocnych jump scen, jak na obrażenia, które im zadaje ten Olbrzym to leje się bardzo mało krwi. Ogólnie mówiąc nie straszy, a to właśnie jest zadaniem horroru. W dodatku motyw matki troskliwie zajmującej się swoim nienormalnym synem jest ściągnięty z Teksańskiej masakry.
Daje 5/10.

ocenił(a) film na 8
Alpha90

Najwidoczniej nie umiesz oglądać horrorów nie rozumiesz przesłania tego filmu. Jestem przeciwnego zdania uważam że był to dobry horror z wartką akcją i bardzo dobrze pracująca kamerą. Daje ze spokojny sumieniem 8/10

switch_pl

tak ten horror ma w cholere przeslania, dokladnie 2 kilo przeslania i 2 litry klimatu ...
Boze skad sie biora tacy ludzie ?
Swoja droga film dosc slaby.

slocik

switch_pl mozesz mi powiedziec jakie bylo przeslanie ? bo najwidoczniej tez nie zrozumiałam

człowieku, tam nie było zadnego przesłania ! wartka akcja?! samo zabijanie ! a tak na marginesie to co to za horror ktory nie jest straszny?:/ moim zdaniem momentami był straszny (no powiedzmy) (i obleśny:/) więcej, nawet naciąganych, pozytywnych stron tego filmu nie mogę się doszukać..