PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521663}

Hotel zła III

Fritt vilt III
2010
5,2 3,5 tys. ocen
5,2 10 1 3510
5,2 4 krytyków
Hotel zła III
powrót do forum filmu Hotel zła III

Co oni tam wymyślą jak zabójca jest martwy :)

ocenił(a) film na 8
Witcher

coz w pierwszej czesci tez na koncu został rzekomo zabity (po porządnym ciosie kilofem i upadku z takiej wysokosci to chyba musial zginać) ale odzyl ,nawet ten lekarz w 2 czesci mowil ze ten kolo sie urodzil martwy i pozniej ożył.. Pewnie i tym razem zmartwychwstanie by powyrywać kilka chwastów ;) ale czekam bo polubilem poprzednie czesci

asdfghek

Jednak nie zmartwychwstanie bo z tego co przeczytałem "trójka" ma być prequelem.

ocenił(a) film na 4
Witcher

ja się cieszę, że będzie kolejna część. Oczywiscie nude byłoby oglądać kolejy raz powstanie z grobu naszego mordercy i utarczki z panienką, ale że ma to być prequelem to bardzo mnie to cieszy:D

Gelu_247

Ostatecznie nasz "prześladowca" został przebity kilofem i "postrzelony" w głowę więc chyba nikt nie będzie na tyle głupi aby jeszcze zmartwychwstał.
Wczoraj (15.10.2010) była premiera światowa, więc może już nie długo film będzie dostępny.
W prequelu będzie z pewnością o rodzicach naszego polarnika.

ocenił(a) film na 6
Kacper_1984

Nasz polarnik w dzieciństwie był pewnie torturowany przez rodziców i dlatego uciekł z domu .Zamieszkał niedaleko w szałasie i będzie wyżynał swoje ofiary. :D

ocenił(a) film na 8
spoOn_6

dokładnie 3 część nie będzie kontynuacją tylko prequelem :) ja już nie mogę sie doczekać :)