PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521663}

Hotel zła III

Fritt vilt III
2010
5,2 3,5 tys. ocen
5,2 10 1 3510
5,2 4 krytyków
Hotel zła III
powrót do forum filmu Hotel zła III

Najgorsza część tryptyku, powinien być Las zła a nie hotel bo hotelu tutaj malutko, bieganina po lesie, cieniutkie to było. Czwartej części nie zobaczę za żadne pieniądze.

ocenił(a) film na 4
wujaniek

6/10 to rozrzutność. Miałem dać 5 ale dam 4 za przewidywalną scenę, w której blondi podnosi broń, bo widzi wujka samo zło i zostaje zastrzelona przez pana władzę, oraz przez klasyczne niedobijanie leżącego i kwiczącego jak świnia w połogu seryjnego mordercy, kiedy ma się taką możliwość.

Qxaniec

haha dokladnie tak samo uwazam. Pomysl nie byl zly, ale ktos tak jakby z nudow ten film nakrecil. Tak, zeby tylko bylo. Szkoda.....

ocenił(a) film na 7
wujaniek

Ameryki nie odkryję zgadzając się z ogólną opinią że z serii jest to najsłabsza część. Na prawdę szkoda że film nawiązuje do wspaniałej serii, może z sugerowanym tytułem "Las Zła" byłby trochę lepszy oddźwięk, bo faktycznie akcja nie toczy się w hotelu (czyżby szykowano jego remont na część 4 ?), a przecież film sam w sobie nie jest najgorszy. Oczywiście kontynuacja jest nieunikniona i to ona zadecyduje czy seria się podźwignie czy totalnie pogrąży odchodząc do niebytu (byłaby cholerna szkoda).

ocenił(a) film na 4
ubikxxx

Nawet nie chcę mi się o tym pisać, kolejny Wrong Turn, pewnie będzie jeszcze z 3 części...