PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521663}

Hotel zła III

Fritt vilt III
2010
5,2 3,5 tys. ocen
5,2 10 1 3510
5,2 4 krytyków
Hotel zła III
powrót do forum filmu Hotel zła III

...moje domysły sprawdziły się.3 częśc totalnie zepsuła reputacje wcześniejszym częścią które naprawdę były dobre szczególnie jedynka.W związku z czym trylogii tego nie nazwę wręcz udam że ostatnia częśc to zupełnie inny film z innej bajki i innego kraju,Odrazu Mi się humor poprawi

maciekb80

fakt zepsuł ale zakończył się świetnie :)

ocenił(a) film na 6
maciekb80

Zgadzam sie, że to film z troszkę innej bajki niż dwie pierwsze części. Akcja nie dzieje się zimą tylko latem przez co świetny image wykreowany we wcześniejszych odsłonach poszedł się j.... nie wspominając już, że broń mordercy została zamieniona na zwykły nóż myśliwski a większość akcji osadzona w lesie. Także jako osobny film postawiłbym ocenę 6/10 taką samą jaką wystawiłem części 2 jednak jako prequel Hotelu Zła daję tylko 5/10 bo to już nie było to czego można spodziewać się po klimatycznej części pierwszej. Podsumowując część 3 stała się dla dwóch pierwszych tym czym dla Piątku 13ego stał się Jason X... a szkoda..

użytkownik usunięty
igrek5

Wszystko było aż za zielone, denerwujący sztuczni aktorzy. Końcówka rzeczywiście ujdzie ale cała reszta słabo niestety.