Przedewszstkim pokazuje problemy dzisiejszej mlodziezy i sposoby na radzenie sobie z nimi. Film jest dobry, po pozwala na wlasne przemyslenie czy owe pomysly sa odpowiednie czy tez nie. Nie ma moralizatorstwa, ani nawet rezyser nie narzuca nam sposobu wyslenia, poprostu musimy sami wybrac. I tak jak moi przedmowcy, uwazam, ze film jak najbradziej nie jest dla wszystkich. Napewno nie dla zatwardzialych konserwatysotow dobrego wychowania, ani pokolenia Radia Maryja. Z drugiej strony, zwyklym rodzicom ciezko jest sie pogodzic z taka wlasnie wizja wspolczesnego swiata, no ale jako czesc chemicznego pokolenia moge smialo stwierdzic, ze ten film to sama prawda, i coraz bardziej zaczyna wkradac sie do naszego wyalienowanego kraju. Druga sprawa (chociaz juz o tym wspomnialem), jest to jeden z niewielu filmow, ktory nie mowi, ze narkotyki sa zle, tylko, ze trzeba wiedziec kiedy powiedziec stop. Tak jak zreszta ze wszsytkim....
moge sie założyc ze widziałeś wiele innych filmow, które były lepsze od Human Traffic, ALE to jedyny film o narkotykach, ktory mi sie podoba. Dlaczego? bo jest prawdziwy. właściwie to nie musze duzo pisać bo ar3nt już prawie wszystko za mnie napisał ;P
a jeżeli ktoś zaczyna brać po obejrzeniu filmu to - przepraszam - jest najwiekszym kretynem na świecie i założe sie że wierzy w garbate aniołki...
moge sie założyc ze widziałeś wiele innych filmow, które były lepsze od Human Traffic, ALE to jedyny film o narkotykach, ktory mi sie podoba. Dlaczego? bo jest prawdziwy. właściwie to nie musze duzo pisać bo ar3nt już prawie wszystko za mnie napisał ;P
a jeżeli ktoś zaczyna brać po obejrzeniu filmu to - przepraszam - jest najwiekszym kretynem na świecie i założe sie że wierzy w garbate aniołki...