7,4 36 tys. ocen
7,4 10 1 36257
7,4 9 krytyków
Human Traffic
powrót do forum filmu Human Traffic

Nie sądzicie że lepiej ogladałoby się ten film, gdyby do głownych ról wybrano ładniejsze aktorki? Film o dragach, imprezach, seksie, a kobietki wcale powabne nie są. Nie rozumiem jak można kreować Ninę na hot laskę, która przyciąga uwagę wielu facetów, gdy jest ona po prostu nieatrakcyjna.

PS: moim zdaniem film jest nieźle porąbany ;d

ocenił(a) film na 9
rydlu7

dupy są tam brzydkie po prostu

rydlu7

realia w Anglii, kiedy jeszcze nie było tylu ładnych imigrantek... co poradzisz ;)

ocenił(a) film na 8
rydlu7

Nie są aż takie brzydkie,a film super i w miarę realistyczny.

ocenił(a) film na 10
karpiok23

aktorzy dostali pozwolenie na improwizacje i nie koniecznie musieli trzymac sie scenariusza. podobnie wygladal casting, dobierali ludzi ktorzy z kultura klubowa mieli cos do czynienia:)takze film bardzo dobrze oddaje tamta rzeczywistosc.

ocenił(a) film na 7
rydlu7

Lulu akurat była niezłą milfetką, miała swój urok. Myślę,że taki urok tego filmu, z ładniejszymi stracił by swój czar. Pokazuje prawdziwe oblicze Anglii, chociaż jak teraz tam mieszkam to te stereotypy o brzydkich angielkach nie są już tak widoczne. Jak wchodzę do szkoły to tylko ciągle głowa mi lata. Co prawda większość to imigrantki, jak już ktoś napisał ale i tak uwierzcie mi, nie jest źle :P

ocenił(a) film na 7
rydlu7

to nie jest film o seksie, tylko o przyjaźni młodych, zwyczajnych osób (dlatego wybrano "zwyczajne" aktorki), które lubią zaszaleć w weekend, ale sami przyznają że ćpanie nie jest celem samym w sobie i w końcu z tego wyrosną (zapewne wówczas, gdy odnajdą prawdziwy sens życia, którego żadne z nich jeszcze nie zna). poza tym Nina nie była w tym filmie specjalnie rozchwytywana, po prostu Moff się na nią ślinił na imprezie, ale tak naprawdę żadne uczucie za tym nie stało, po prostu się napalił po ecstasy.

ocenił(a) film na 9
rydlu7

Nieno , Ty za to jesteś Fabio :D dajże spokój, dupy są ok, są prawdziwe....

ocenił(a) film na 7
rydlu7

Po latach jest mi wstyd za samego siebie za ten post ;d wybaczcie

ocenił(a) film na 9
rydlu7

:D

ocenił(a) film na 8
rydlu7

Czy ja wiem, czy były brzydkie? Były po prostu zwyczajne i to zagrało. Szczególnie w scenie pierwszego zbliżenia, między Lulu a Jipem - no czysta magia, a fanem scen tego typu w kinie nie jestem.