PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=869}

Huragan

The Hurricane
1999
7,7 30 tys. ocen
7,7 10 1 29705
6,2 12 krytyków
Huragan
powrót do forum filmu Huragan

Szkoda że Huragan był emitowany właśnie dzisiaj o 20:05. Większośc zamiast oglądać film oglądała pożegnanie Michaela Jacksona. Ja też nie oglądałem dzisiaj filmu. Na szczęście już go widziałem. Szkoda bo masa ludzi strzciła kawał dobrego kina.

ocenił(a) film na 8
Aldo_Raine

Ja oglądałem film. Już mam dość piania wokół śmierci Jacksona. Mam wrażenie, że świat stanął w miejscu po tym jak wykitował. Teraz jest go więcej w mediach niż za życia. Najbardziej podczas filmu denerwowała mnie wywalany na pół ekranu komunikat o transmisji tego pogrzebu w Polsat News czy Play (już nie pamiętam).

ocenił(a) film na 7
Barcelonismo

To masz złe wrażenie...

ocenił(a) film na 8
_Pablos_

No sorry, ale jak codziennie słucham o jakiś nowych rewelacjach z nim związanych, to jest żenujące. Jackson był ikoną i nikt mu tego miana nie odbiera, ale media zrobiły z tego wydarzenie roku. Litości. Co będzie transmitowane następne? Szereg procesów o opiekę nad jego dziećmi? Litości, nie dajmy się zwariować.

ocenił(a) film na 10
Aldo_Raine

Ja akurat wolałam obejrzeć film ;) Szczerze powiedziawszy włączyłam go, bo
mi się nudziło, ale nie żałuję. Film jest genialny! ;)

Chanceee

Ja myślałam, że to będzie coś słabego. Usiadłam przed tv, bo mi się nudziło... Nie żałuję... Świetny film! Chętnie przeczytałabym książkę...

sonia1125

Z tym Jacksonem to masz koleś rację... Ja też wybrałem film, mimo, że lubiłem słuchać Michaela, ale to już się robi żałosne, wszyscy tylko na nim żerują i przypominają sobie o kimś, kiedy ten ktoś już umrze. Czy tak ciężko pochować króla Popu i dać mu święty spokój? Mam dość czytania i oglądania wszędzie wiadomości, że żona Jacksona tamto, ze dzieci tamto, mam to w dupie co chcą jego dzieci i jego pojebana żona! Ludzie wszędzie szukają sensacji naprawdę żal mi społeczeństwa czasami.