PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=757218}

Hush

2016
6,0 33 tys. ocen
6,0 10 1 32865
5,7 19 krytyków
Hush
powrót do forum filmu Hush

Porażka

ocenił(a) film na 2

Parada nonsensów. Zmarnowane 80 minut. Najfajniejsza była dbałość o nie tłuczenie szyb i nie niszczenie drewnianych futryn.

ChrisKrasz

Prawda, parada nonsensów z początku chciał się z nią bawić i jeszcze rozumiałem ta dbałość.

ChrisKrasz

Hmm... Morderca powiedzial, ze wejdzie do domu i zabije ofiare gdy ona sama bedzie tego chciala. Stad nietluczenie szyb i krecenie sie wokol domu zamiast natychmiastowe wejscie do srodka i zabicie ofiary.

ocenił(a) film na 7
AlexabezKeksa

dokładnie ! najwyraźniej nie każdy rozumie ten film ....później ocenia coś czego nie rozumie i w efekcie całkiem fajny film ma zaniżona ocenę .Nie twierdze ze jest to wybitne kino ale 7/10 jak najbardziej zasłużone

ocenił(a) film na 6
Harley_Quinn_

dokładnie... jak byk w filmie jest zdanie SPOILER: "mógłbym tam wejść w każdej chwili ale tego nie zrobię, dopiero kiedy będzie błagać bym Cię zabił to tam wejde i to zrobie" czy coś w tym stylu... nie lubie ludzi co nie oglądają filmu z uwagą a potem doczepiają się:)

ChrisKrasz

początek dobry i i później z każdą minutą gorzej.... nielogiczności.... osoba głuchoniema podobno ma wyostrzony kąt widzenia... a pani pisarka nie widziała jak się morduje jej przyjaciółkę z 90ciu stopni. .......

ocenił(a) film na 7
rybakow71

hahahah proszę cię :D ...ciekawe kto o tym pomyślał kręcąc taki film pewnie sam byś o tym nie pomyślał ...nie jest to jakaś wybitna produkcja żeby czepiać się takich błahostek.

ocenił(a) film na 4
rybakow71

Ona była bardziej ślepa niż głucha. To ja bym zauważyła z takiego kąta. Nawet osoba z niedowidzeniem. Ona chyba chciała by jej przyjaciele zginęli.

maria_88_3

Również uważam, że jako normalna osoba nie rozglądam się w ograniczonym polu i z pewnością wykonując te czynności co ona na pewno spojrzałabym w to okno, jednak jaki sens miałby ten film gdyby zauważyła go od razu? Jak każdy człowiek pewnie sięgnęłaby po nóż, wybiegła, ciachnęła raz i po filmie.

ocenił(a) film na 4
Taerimmie

Też prawda, że byłoby po filmie, ale po prostu mogli wymyślić że koleś się jej przygląda, ale ona nie ma możliwości go zobaczyć, wymyślić że ona jest w większej odległości niż była, albo odwrócona plecami, byłoby napięcie a jednocześnie nie byłoby takiego absurdu że nie zauważyła go. Po prostu inni scenariusz by się przydał.

ocenił(a) film na 6
Taerimmie

jezu przestańcie się czepiać szczegółów ludzie...
Tak został nakręcony i nie widziała. koniec kropka:)

kowal1528

Nie czepiam się, ale takie rzeczy to właśnie nie są szczegóły. Przyczepiłabym się do szczegółów jakbym miała problem o jego fryzurę albo o to jaką nasza bohaterka miała koszulkę. Filmy nie muszą być super realne, ale jeśli są w nim jakieś niezgodności to nie jest dobrze.

ocenił(a) film na 6
Taerimmie

To nie jest sytuacja gdzie bohaterka spogląda na włamywacza i go nie widzi, to jest scena w której robi coś w kuchni, sprząta i AKURAT jest tyłem do szyby, czasami bokiem, to czy go tak naprawdę byłoby widać czy też nie to nie jest istotne bowiem film to fikcja i skoro nie patrzyła na niego bezpośrednio niewidząc go a bokiem, kątek oka to przecież spokojnie można założyć że go nie widziała, a czepiając się tego czepiasz się szczegółów:)
Zresztą jak już tak bardzo chcesz poddawać film realizmowi to doskonale powinnaś wiedzieć, że przez skupianie się na czymś kątek oka nie widzimy wszystkiego i zawsze, poza tym w takich sytuacjach jak jest w filmie człowiek ma pewien zmysł dzięki któremu spojrzałby w kierunku szyby bo "czuć" kiedy ktoś nas obserwuje, ale widzisz to film, nie realizm a FIKCJA:)

ocenił(a) film na 4
ChrisKrasz

spoilery.....

Najfajniejsza była muzyka na końcu. Zna ktoś tytuł? Niby ten filmik miał jakąś akcję i dlatego się dotrwało do końca, ale już tego nie obejrzę, bo mnie ta główna bohaterka tak wkurzała. Gdyby zginęła, to bym obejrzała, ale tak to nie warto.

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

porażka to jest oglądanie filmu bez uwagi:)
Coś Ci mówi te zdanie? "mógłbym tam wejść w każdej chwili ale tego nie zrobię, dopiero kiedy będzie błagać bym Cię zabił to tam wejde i to zrobie"...

ocenił(a) film na 2
kowal1528

No i co z tego ? ... Czy to zmienia fakt że ten fil to kiszka ?

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Dużo z tego, to że Twój słaby argument "dbałość o nie tłuczenie szyb i nie niszczenie drewnianych futryn" jest (żeby ładnie napisać) słaby:)
bo na prawie wstępie oparwca to mówi więc to chyba jasne że się bawi a nie chce tam wejść po 5 sekundach i skończyć film...

Na przyszłość polecam uważniej oglądać filmy i nie oceniać filmu po czymś po czym nie powinieneś, a to czy film jest kiszką to już Twoje zdanie.

ocenił(a) film na 2
kowal1528

Tak to jest moje zdanie. To ja napisałem pierwszy ten komentarz. Ten film to KICHA ! . Tyle w temacie. Chcesz go chwalić to załóż własny temat i się kłóć . Nie ze mną .