Film świetny bardzo mi się podobał już dawno go chciałem obejrzeć ale nigdzie go nie było ale miałem fart bo wczoraj leciał w telewizji i bez reklam nagrałem go sobie na nagrywarkę którą mam w dekoderze i będę co jakiś czas do niego wracał jak zwykle świetny Arnold w takiej innej roli dla odmiany która wyszła mu super zdecydowanie nie zasłużył na złotą malinę a Gabriel Byrne jako szatan dosłownie rewelacyjny na plus ze film ma super klimat po prostu lubię takie filmy ale to jasne ze nie każdemu się podoba bo gusta są różne a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Popieram, film bardzo dobry, od dawna mi się podoba, można się przyczepić do tego czy owego, ale takie jest kino rozrywkowe, a poza tym gra tam Arnie, który, właśnie dla odmiany, nie jest w tym filmie typowym twardzielem, i w dodatku nieźle obrywa w paru scenach, Byrne też fajnie wypadł w swojej roli, ale co najważniejsze film jest efektowny i ma sporo akcji, w końcu to obraz ze Schwarzeneggerem :), pozdro
Zgadzam się w stu procentach, obejrzałem go wczoraj i byłem zachwycony.Przypominał mi troche Adwokata Diabła a to juz świadczy że był dobry.Super efekty , fabuła dość spójna ,Arnie naprawde na znakomitym poziomie , no i szatan zagrał wysmienicie
Również się zgadzam, Arnold wypadł nadspodziewanie dobrze, a Byrne samą swoją obecnością podnosi wartość filmu.
Dobre kino rzeczywiście w oldskulowym stylu. Arnold okej, reszta aktorów też. Oglądało się bez znudzenia.
Zgadzam się w 100%, a od siebie dodam że muzyka w tej produkcji doskonale budowała klimat.
Zgadzam się, film dobry i byłby bardzo dobry gdyby nie kilka niedociągnięć.
Co do muzyki też bardzo dobra. Muzyka w scenie w której Jericho i Christine uciekają w podziemiach i ledwie umykają płomieniom po wybuchu przypomniała mi "Predatora" ;)