I stanie się koniec

End of Days
1999
6,1 20 tys. ocen
6,1 10 1 19874
4,7 12 krytyków
I stanie się koniec
powrót do forum filmu I stanie się koniec

Jak do tej pory nie widzialem lepszego filmu, w ktorym fizyczna postac szatana zostala lepiej ukazana, jak na ten rok i mozliwosci techniczne oczywiscie. Ogladajac film kilka lat temu demon zrobil na mnie duze wrazenie. Pozdrawiam

outlaw_rip

Też mi się to od razu rzuciło w oczy. Fantastyczne efekty specjalne, choć wolałbym aby ów devil wylazł z jakiejś czarnej dziury, a nie z wnętrza ziemi, to sama maszkara nawet dziś robi wrażenie. I choć nie przepadam za tym pustakiem, to Arnie był wyjątkowo zjadliwy w tym filmie.

użytkownik usunięty
outlaw_rip

Moim zdaniem Pacino był lepszy, aczkolwiek Byrne też bardzo dobrze.

Sam film taki na ok,ale ta scena musze przyznać wgniata w glębę.

outlaw_rip

To zobacz Harry Angel.
Nie ma mowy żeby dobra rola Byrnea uratowała ten maksymalnie idiotyczny film.
Ponoć horrory które oglądam i lubię to filmy klasy B. Jeśli tak jest to ten film jest klasy Z. Obraża inteligencję kretyńską, rekordowo naiwną, historyjką, mistrzowsko nudzi i próbuje to nadrobić paroma fajnymi scenami z monologiem Byrnea.
Bardzo dawno żaden film tak mnie nie wkur...

Oglądam sporo idiotycznych filmów - lecz ten, jako jeden z bardzo niewielu - przekroczył granice mojej tolerancji.

m8ms

Za to podoba ci się zapewnie Kod da Vinci - to jest dopiero idiotyzm.

ocenił(a) film na 4
m8ms

kolega ma racje. obejrzyjcie sobie Harry Angel, ten film dopiero wgniata w glebe, a nie film klasy B z Arnim gubernatorem.
jak dla was jest to super horror, i genialny demon, to na prawde malo filmów widzieliście.