I stanie się koniec

End of Days
1999
6,1 20 tys. ocen
6,1 10 1 19874
4,7 12 krytyków
I stanie się koniec
powrót do forum filmu I stanie się koniec
ocenił(a) film na 5
Engbers

no cóż - w takim razie, znakomicie odwzorowali rzeczywistość.

Jam_Jest_Masakrejszyn

We łbie już ci poprzestawiano dokładnie.
Jesteś nie do uratowania...

ocenił(a) film na 8
Engbers

MGM założył polski żyd
Pół Hollywoodu założyli POLACY
Gadasz jak jeden debil na NK który każą wypowiedz kończy Króluj nam Chryste

ocenił(a) film na 5
Engbers

ksiądz cię w dzieciństwie zapiął o jeden raz za dużo?

Engbers

fanatyczni katole dewianci na FW

uwielbiam to

cybermac79

W kościele nie byłem z 15 lat z własnej woli (nie liczę ślubów, chrzcin i innych tego typu atrakcji)
Nie każdy, kto zauważa ordynarne ataki Hollywood na KK jest religijnym fanatykiem.
Myśl samodzielnie...

Engbers

to się tak nie zachowuj ziomuś oraz daj innym prawo do posiadania własnego zdania

cybermac79

To nie jest kwestia własnego zdania tylko ohydna kampania propagandowa skierowana przeciwko KK i tradycyjnemu modelowi rodziny. Walka o życie. Ogarniasz?

Engbers

czyli jednak szajbus....
szkoda klawiatury na ciebie ziomuś

eot

cybermac79

Nie jestem dla ciebie "ziomuś" prostaku.

Engbers

Jeszcze Polka- wieśniaczka. Zydzi mają Hollywood w swoich rękach. W sumie czego innego można było się spodziewać?

tupac.shakur

uśmiałam się z tą Polką wieśniaczką. ale film jest całkiem ciekawy .

domcia14

a co w tym smiesznego?

tupac.shakur

ironia

ocenił(a) film na 6
Engbers

Prawda, jaki kler jest każdy widzi ale nie każdy dostrzega!

sikora29

Słyszałeś o rabinie pedofilu?
Myślisz że takich nie ma czy raczej jest zakaz mówienia o tym głośno?

ocenił(a) film na 8
Engbers

A biskup Jarecki to chyba nie jezdził po mszalniaczku tylko po dobrym whiskaczu

ocenił(a) film na 5
Engbers

jan paweł drugi gwałcił małe dzieci. PS. to prawda.

Jam_Jest_Masakrejszyn

PSS.To nieprawda i łgarstwo.

jporuba

trolololo

ocenił(a) film na 6
Engbers

Proszę.
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/rabin-pedofil-dostal-30-lat,95121.htm l

sikora29

i wątpię w to, że Hollywood zrobi o tym film
w ogóle widziałeś/-łaś film z USA gdzie żyda przedstawiono w złym świetle ?

Engbers

Ani razu.

Engbers

Jest kilka filmów, ale trzeba ich poszukać tak samo jak niektórzy na gwałt szukają polskich wątków w produkcjach zza oceanu. Polecam " Fanatyka", " Kupca weneckiego" lub seriale jak " Dowody zbrodni", " Family Guy" czy " South Park".

Engbers

A słyszałeś o piekarzu pedofilu, górniku pedofilu, pilocie pedofilu, dentyście pedofilu albo informatyku pedofilu? I brak takich przypadków ma niby świadczyć o tym, że "jest zakaz mówienia o tym głośno"? A może po prostu księży pedofilów jest statystycznie dużo więcej? To prostsze wytłumaczenie niż globalny spisek rabinów, piekarzy, górników, pilotów, dentystów i informatyków.

AndrzejPasterz

Rozumiem, że to oficjalne wyniki badań leminga im. Adrzej Pasterz na temat pedofilii wśród górników :-))

ocenił(a) film na 8
Engbers

Miałem kiedyś pomysł, żeby wyszukiwać i spisywać najbardziej głupie wątki na forum i zrobić potem coś w rodzaju toplisty, ale zrezygnowałem, gdy dotarło do mnie, że to dopiero wpłynęłoby na rozkwit takowej działalności.

chemas

Najbardziej głupie dla miernoty intelektualnej? OCB?

ocenił(a) film na 8
Engbers

nie, najbardziej głupie miernoty

chemas

trolololo

Engbers

Kiedy przyjdzie Jezus, to ten cały kościół rozniesie w drobny mak

BananUst

Razem z naszym Panem Szatanem:D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 7
Engbers

I co w związku z tym?

Engbers

czas spojrzeć prawdzie w oczy, kościół instytucją świętą NIGDY nie był, od zawsze ciągnęły tam tabuny degeneratów i karierowiczów dla których kościół był bezpiecznym przyczółkiem do swych działań, w końcu nic im nie groziło, byli zdani na łaskę papieży którzy wcale nie byli lepsi.
i czepiasz się rabinów pedofilów, ale spójrz na to że taki rabin dostanie 30 lat, a taki Wesołowski dostanie areszt domowy który dla niego będzie zwykłymi wczasami i to przez kilka lat, a w Polsce wielu NIGDY nie odpowiedziało za swe czyny bo machiny kościelne już swoje zrobiły i sprawę zamiotły pod dywan.