Rozumiem, że jesteś Rosjanin i mścisz się za "Lewiatana"?
Jako Polak byś się cieszył...
najświezsza wiadomośc: Producent Idy to tez żyd, he, he, ale jaja!
"With my family history http://www.southafrica.info/about/arts/ida-230315.htm#.VO2JR...– my father is a Hungarian Jew who fled anti-Semitism before World War II. I fled South Africa after being banned and house-arrested for reporting on human rights and black politics for the international media, into 15 years of exile. So I can understand and identify with the trauma of loss of family, home, identity."
"W historii mojej rodziny. - Mój ojciec jest Żydem, który uciekł węgierski antysemityzm przed wojną uciekłem RPA po zakazie i dom aresztowany za zgłoszenie w sprawie praw człowieka i czarne polityce dla międzynarodowych mediów, na 15 lat wygnanie. Więc mogę zrozumieć i identyfikować się z traumą utraty rodzinnego, domu, tożsamości. "
No proszę, wychodzi chazarskie (zydowskie) szydło z wora... he, he. Rezyser _ żyd, rebecca Lenkiewicz - wiadomo, producent - kolejny chazarski koczownik, wypłakujący się na forach internetowych. Wiedziałem od początku, że Ida to prymitywna, żałosna intryga szyta grubymi nićmi. No i co teraz powiecie obrońcy biednego uciśnionego narodu? Od samego rana zepsuty śmierdzący ser wypadł z szafy... Smacznego!
Dokladnie! Ilez mozna drazyc ten temat; Jebli im czy polacy czy niemcy to po co draza temat kuzwa juz tyle lat!!! ps.Poklosie sto razy lepsze!
"antypolska klamliwa propaganda". Widziałeś film? Jeśli tak, to sam jesteś "antypolska klamliwa propaganda".
Paradoks? Nie: Jak zobaczysz w paru amerykańskich filmach facetów gwałcących kobiety, to czy utrwali ci się obraz Amerykanów jako gwałcicieli? Chyba nie. Jeśli natomiast ktoś będzie uporczywie zwalczał te filmy, bo pokazując Amerykanów - gwałcicieli, są antyamerykańskie a używa przy tym wszelkich pomówień i oskarżeń wobec KOBIET w ogóle, o całe zło tego świata (szczególnie oskarżając je o nagminne gwałty na mężczyznach oraz przyłączanie się, w męskich przebraniach, do antyamerykańskich terrorystów), to dopiero wtedy wzbudzisz podejrzenia, że jednak chyba Amerykanie to masowi gwałciciele, skoro tak zajadle i takimi metodami "zamiatają pod dywan" gwałcenie kobiet w Ameryce.
Podstaw teraz Polaków za Amerykanów, Żydów za kobiety, PRL-owskich oprawców za terrorystów a antysemitów za tego "ktosia" (to nie jest sugestia czegokolwiek...), to masz prosty dowód, że właśnie antysemici utrwalają obraz Polaków jako morderców Żydów.