Ida

2013
6,6 118 tys. ocen
6,6 10 1 118125
7,4 60 krytyków
Ida
powrót do forum filmu Ida

wstyd. Ale Izael zaciera ręce. Propaganda klamstwa na temat Polaków trwa

ocenił(a) film na 8
bosky_2

Izael zawsze zaciera rece,to ten demon zemsty?

ocenił(a) film na 8
bosky_2

Rozumiem, że jesteś Rosjanin i mścisz się za "Lewiatana"?
Jako Polak byś się cieszył...

jak45

Z czego sie cieszyc ze antypolska klamliwa propaganda idzie w swiat?

ocenił(a) film na 1
bosky_2

najświezsza wiadomośc: Producent Idy to tez żyd, he, he, ale jaja!

"With my family history http://www.southafrica.info/about/arts/ida-230315.htm#.VO2JR...– my father is a Hungarian Jew who fled anti-Semitism before World War II. I fled South Africa after being banned and house-arrested for reporting on human rights and black politics for the international media, into 15 years of exile. So I can understand and identify with the trauma of loss of family, home, identity." 

"W historii mojej rodziny. - Mój ojciec jest Żydem, który uciekł węgierski antysemityzm przed wojną uciekłem RPA po zakazie i dom aresztowany za zgłoszenie w sprawie praw człowieka i czarne polityce dla międzynarodowych mediów, na 15 lat wygnanie. Więc mogę zrozumieć i identyfikować się z traumą utraty rodzinnego, domu, tożsamości. " 

No proszę, wychodzi chazarskie (zydowskie) szydło z wora... he, he. Rezyser _ żyd, rebecca Lenkiewicz - wiadomo, producent - kolejny chazarski koczownik, wypłakujący się na forach internetowych. Wiedziałem od początku, że Ida to prymitywna, żałosna intryga szyta grubymi nićmi. No i co teraz powiecie obrońcy biednego uciśnionego narodu? Od samego rana zepsuty śmierdzący ser wypadł z szafy... Smacznego!

seamen

Piszesz ten bliźniaczy post gdzie popadnie?

ocenił(a) film na 3
bosky_2

Dokladnie! Ilez mozna drazyc ten temat; Jebli im czy polacy czy niemcy to po co draza temat kuzwa juz tyle lat!!! ps.Poklosie sto razy lepsze!

ocenił(a) film na 8
bosky_2

"antypolska klamliwa propaganda". Widziałeś film? Jeśli tak, to sam jesteś "antypolska klamliwa propaganda".
Paradoks? Nie: Jak zobaczysz w paru amerykańskich filmach facetów gwałcących kobiety, to czy utrwali ci się obraz Amerykanów jako gwałcicieli? Chyba nie. Jeśli natomiast ktoś będzie uporczywie zwalczał te filmy, bo pokazując Amerykanów - gwałcicieli, są antyamerykańskie a używa przy tym wszelkich pomówień i oskarżeń wobec KOBIET w ogóle, o całe zło tego świata (szczególnie oskarżając je o nagminne gwałty na mężczyznach oraz przyłączanie się, w męskich przebraniach, do antyamerykańskich terrorystów), to dopiero wtedy wzbudzisz podejrzenia, że jednak chyba Amerykanie to masowi gwałciciele, skoro tak zajadle i takimi metodami "zamiatają pod dywan" gwałcenie kobiet w Ameryce.
Podstaw teraz Polaków za Amerykanów, Żydów za kobiety, PRL-owskich oprawców za terrorystów a antysemitów za tego "ktosia" (to nie jest sugestia czegokolwiek...), to masz prosty dowód, że właśnie antysemici utrwalają obraz Polaków jako morderców Żydów.