Tylko patrzeć teraz jak ocena wzrośnie ... Ufff już myślałem ale ok teraz na pewno ocena będzie rosła.
Mam nadzieją, co prawda nikłą, że zajadli "ideowi" przeciwnicy "Idy" zamkną się wreszcie.
Zapłacić? Raczej nieco kasy nam przysporzy i trochę zniweluje opinię, że jesteśmy zapyziałym, ksenofobicznym krajem.
jak mam sie do Ciebie zwracac zanim zaczne konwersacje? per pan czy per pani bo teraz kazdy moze byc kim chce
Ale w POLSCE i Europie ... "Może Być Kim Chce (gender) bo już np w IZRAELU ... Nie da rady na takie ideologie ;) Tam SILNA PRAWICA ... Konserwatywne podejście do Życia coś na wzór amerykański... To Europę ktoś próbuje tak zmiękczać ... Europa ma TEŻ SILNE PRAWICOWE I CHRZEŚCIJAŃSKIE KORZENIE ale ... Ufff ktoś to zniszczył.... Zniszczył ... Na pewno ... a skąd ta pewność ;) Oj żeby się nóżka nie pośliznęła ;)
Bez sensu ciągle zachęcasz do jakiejś kłótni ... Zamiast powiedzieć co mam Ci wyjaśnić to ... Ehhh Mało intrygująca aluzja.
Dlaczego rozmowa zbiega na ALUZJE ... Ciągle odczuwam tą chęć kłócenia się z Twojej strony ... Było już "Kiedy się zamknę", potem że jestem absurdalny i niezrozumiały i teraz ... Że jestem groźny. Czy Ja się posługuje takim językiem do jakiego mnie zachęcasz ? WYJAŚNIAM. Miejscem na SYJONIZM jest IZRAEL. Europa ma Swoje tradycje i TOLERANCJE KTÓRA pozwala żyć wszystkim w Tym ... Jakże ważnym dla LUDZKOŚCI MIEJSCU... Europa ma SWOJE IDEOLOGIE I Swoją TOŻSAMOŚĆ... Syjonizm i Islam mimo wyjątkowych umiejętności nie powinny zmienić oblicza Europy... Nie powinni wierzyć że mogą ją zmienić na Swoją modłę ... To Utopia ... Tym czasem Żydzi a uogólnienie jest jak najbardziej na miejscu bo jest to bardzo SOLIDARNA NACJA i nie należy na nią patrzeć przez pryzmat dobrych i złych Żydów tylko rozumieć jako JEDEN ORGANIZM... A więc ten organizm identycznie zresztą jak ISLAM zaczyna podejmować próby zmienienia KULTURY Europy na którąś z OPCJI ... Europa jest miejscem gdzie należy pielęgnować tradycje Europejskie ... ZWŁASZCZA TOLERANCJĘ ... Tym czasem i ISLAM i SYJONIZM nie tolerują odmienności są agresywne ISLAM fizycznie, SYJONIZM psychicznie i intelektualnie... Jak zwał tak zwał a narusza INTEGRALNOŚĆ EUROPEJCZYKÓW ... No ale cóż pewnie znów nie zrozumiesz... Tu trzeba trochę WIĘKSZYCH RAM WYOBRAŹNI i wiedzy z różnych dziedzin by zrozumieć co pisze ... Żydzi posługują się LICHWĄ to jest niebezpieczne ... Nie szukaj w mojej postawie ... osoby która próbuje pewne zjawiska omówić ... poddać debacie ... Agresji ... Szukaj je w zachowaniach które toczą się najczęściej za PLECAMI ... innych ... LICHWA... Jak np malowanie gwiazd DAWIDA W GODLE POLSKI czy lobbujące film IDA, żydowskie lobby filmowe. Albo wypłacane już emerytur dla żydów ... ZA PLECAMI I BEZ WIEDZY POLAKÓW Którzy je płacą ... Albo Próba sprzedaży Lasów Państwowych ... Praktycznie też za plecami społeczeństwa... Tego kręcenia za plecami i nie zgodnie z opinią publiczna jest bardzo dużo... Mistrzem LICHWY w Polsce jest np. Pan Kulczyk ... np zakup firmy Ciech. ... LICHWA STARY ... Można kogoś latami robić w balona ... Ale i tak i tak każdy niezdrowy system nie ma racji bytu ... Wszystko co nie dzieje się tak jak powinno się dziać i zgodnie z obowiązującymi zasadami w końcu PĘKA ... Choć by nie wiem jak ktos był cwany ... Pęka ... Sypie się jak domek z kart... Ty za pewne nie jesteś złym człowiekiem tak mniemam ale jesteś częścią pewnego organizmu ... Nigdy nie sprzeciwisz się OGÓŁOWI bo tak jak już napisałem i w ISLAMIE I W SYJONIŹMIE Rządzą nie ci dobrzy tylko ci RADYKALNI.
aq w odpowiedzi na post: rafal_szczepanski | 18 minut temu
ocenił(a) ten film na: 6
Nieporozumienie, przeciętny film i jest Oskar, ile to pięknych filmów nakręciliśmy, które nie dostały nawet nominacji.
To pokazuje jakim sztucznym i nienormalnym tworem są Oskary.
odpowiedz
adrenalina24Online
adrenalina24 w odpowiedzi na post: Zaq | 13 minut temu
ocenił(a) ten film na: 1
To jakaś kpina, jury w większość to żydzi i dlatego ten oskarsł
Osobiście widziałem 25 min filmu, nie mogłem oglądać takiej żenady.
odpowiedz
Jordan66Online
Jordan66 w odpowiedzi na post: adrenalina24 | 5 minut temu
Nie liczy się sztuka tylko polityka. Ciekawe kiedy film o "polskich obozach".
Jak45 ... TO ŻYDZI SĄ czy nie są mądrzejsi .... Są czy nie są w stanie TWORZYĆ wspólnej ludzkości... i Tak pamiętam Twoje przysłanie ... Że nie wszyscy Żydzi ...
"Jak45 ... TO ŻYDZI SĄ czy nie są mądrzejsi .... Są czy nie są w stanie TWORZYĆ wspólnej ludzkości... i Tak pamiętam Twoje przysłanie ... Że nie wszyscy Żydzi ..."
Niezrozumiałe...
Zawsze twierdziłem, że Żydzi to taki sam naród, jak inne - trochę dobry, trochę zły.
O to ci chodziło?
Mi jednak wszystko zaczyna najbardziej w SYJONIZMIE pasować do ISLAMU ... Piszesz trochę źli trochę dobrzy... Otóż jest tak jak w Islamie są i dobrzy i źli muzułmanie ale Ci dobrzy nie za dużo mają do gadania ... Rządzą zawsze ci RADYKALNI ...
Cały świat obok czytania dzień w dzień o "polish death camp" teraz jeszcze obejrzy filmik, w którym biedna i wrażliwa Żydówka (pierwowzór postaci Wolińska, to już mówi samo za siebie) straciła w czasie wojny rodzinę z rąk Polaków. I to ma nam się przysłużyć ? Będzie tylko bulił za Holocaust.
Kto ci to wmówił? Mamy "tylko" oddać żydowskie własności upaństwowione po wojnie; skutecznie się od tego zresztą "migamy".
45 w odpowiedzi na post: rafal_szczepanski | 8 godzin temu
Mam nadzieją, co prawda nikłą, że zajadli "ideowi" przeciwnicy "Idy" zamkną się wreszcie.
... "Zamkną" <<< ? ehhh. Przecież to Ty na tym forum siedzisz godzinami i piszesz tysiące postów ... Ja w porównaniu do Ciebie to mały liliputek z pisaniem na tym forum... Co to znaczy ZAMKNĄ SIĘ ... Chyba przesadziłeś.
Nancysek w odpowiedzi na post: Viljar | 15 minut temu
ocenił(a) ten film na: 1
"Nieoczywisty? Czy chodzi np. o prawdę historyczną?"
Viljar w odpowiedzi na post: Nancysek | 13 minut temu
"w kinie ?? (prawda) dla mnie nie jest ważna :) a czy ty w ogole rozumiesz kino?"
Nieporozumienie, przeciętny film i jest Oskar, ile to pięknych filmów nakręciliśmy, które nie dostały nawet nominacji.
To pokazuje jakim sztucznym i nienormalnym tworem są Oskary.
To jakaś kpina, jury w większość to żydzi i dlatego ten oskar
Osobiście widziałem 25 min filmu, nie mogłem oglądać takiej żenady.