taka treść dzisiaj mi się wyświetliła na stronie filmwebu ,pazerność dystrybutorów nie zna granic ,a jeszcze nie dawno twierdziłem że jak Ida wygra oskara to będą chcieli na tym sukcesie zarobić .Film jest już dostępny do kupienie ,wypożyczenia itp rzeczy ludzie nie bądźcie naiwni i nie idźcie do kin jeśli chcecie oglądać ten film w ten sposób dajecie zarobić tylko panom w garniturach siedzącym za biurkiem i innym instytucją. Filmu nie oglądałem i raczej nie obejrzę ,wydaje mi się że tylko wielki szum z niczego - proponuje posłuchać wypowiedzi Maksa Kolonko w tym temacie .
każdy kto nie widział filmu na dużym ekranie może to nadrobić, a dystrybutor zarabia pieniądze - co w tym złego?
Max Kolonko zazdrosny o sukces Pawlikowskiego napuszcza was, żałosne cebulaki na film, a wy łykacie jak pelikany, smacznego, nie obeżryjcie się za bardzo.
tak nie brakuje w Polsce zazdrośników: Kolonków, Karolaków, itd. itp. i ten cały szum, o tym, ze Pani wyszły sobie wypić winko, albo, że Trzebuchowska nie chce grać...skąd tyle zawiści