Ida

2013
6,6 118 tys. ocen
6,6 10 1 118119
7,4 60 krytyków
Ida
powrót do forum filmu Ida

Nasi rodacy przelewali krew, walczyli, nie poddawali się, gdy wówczas żydzi poddali się bez walki podczas wojny. Teraz rządzą Ameryką i mają we władzy pół świata paradoks czasem bywa złośliwy ale nie pozwolę by ten niewdzięczny naród opluwał i oczerniał nas Polaków ta cała akademia niech se wsadzi głęboko w dupę tego żydowkskiego Oskara ;/

marcin_sl

Wiadomo - w ten sposób odciąga się winę od siebie. Dlatego Amerykanie i Brytyjczycy udają niewinnych, a winę przerzucają na nas. Tak samo z Niemcami. A Polacy nie umieją się bronić, bo mają związane ręce.

ocenił(a) film na 3
wojteczek

Bardzo mnie boli jak świat z nas igra i jak nasz nieudolny rząd na to pozwala, przykład idy to potwierdza można u nas nagrać wszystko jak tylko się tym idiotą sypnie parę dukatów a ich szklane oczka na ich widok się zaświecą . I ta cała medialna euforia i otoczka nad filmem żal .

marcin_sl

To nie jest kwestia nieudolności rządu tylko celowe działanie. Nie miej co do tego złudzeń.

ocenił(a) film na 8
wojteczek

Zamiast się cieszyć, wy biadolicie i wszędzie widzicie spiski żydowskie. Żałosne...

jak45

Czy ja coś o spisku żydowskim napisałem? No chyba nasz rząd uważasz za żydowski. Ale to proszę o nie wkładanie pod moje palce słów, których nie napisałem.

ocenił(a) film na 8
wojteczek

Odpowiadałem in gremio, do wszystkich tu.

marcin_sl

Ja proponuję stworzyć Cygańskie państwo gdzieś przy granicy z Rumunią .
XD