Oby tak dalej, piękny wynik. Grupka antysemickich przygłupów z tego forum nic w tej sprawie nie zmieni:)
najświezsza wiadomośc: Producent Idy to tez żyd, he, he, ale jaja!
"With my family history http://www.southafrica.info/about/arts/ida-230315.htm#.VO2JR...– my father is a Hungarian Jew who fled anti-Semitism before World War II. I fled South Africa after being banned and house-arrested for reporting on human rights and black politics for the international media, into 15 years of exile. So I can understand and identify with the trauma of loss of family, home, identity."
"W historii mojej rodziny. - Mój ojciec jest Żydem, który uciekł węgierski antysemityzm przed wojną uciekłem RPA po zakazie i dom aresztowany za zgłoszenie w sprawie praw człowieka i czarne polityce dla międzynarodowych mediów, na 15 lat wygnanie. Więc mogę zrozumieć i identyfikować się z traumą utraty rodzinnego, domu, tożsamości. "
No proszę, wychodzi chazarskie (zydowskie) szydło z wora... he, he. Rezyser _ żyd, rebecca Lenkiewicz - wiadomo, producent - kolejny chazarski koczownik, wypłakujący się na forach internetowych. Wiedziałem od początku, że Ida to prymitywna, żałosna intryga szyta grubymi nićmi. No i co teraz powiecie obrońcy biednego uciśnionego narodu? Od samego rana zepsuty śmierdzący ser wypadł z szafy... Smacznego!
W twoim przypadku warto jednak spróbowac leczenia:)Może jest juz za późno i tylko izolacja w zakładzie zamkniętym będzie sensowna, jednak spróbuj, bo być może odpowiednia farmakoterapia połączona z sesjami pozwoli cię wyleczyć z paranoi i nienawiści. Pamiętaj,ze im szybciej poddasz sie leczeniu tym większa szansa na to,ze nie skończysz marnie. Trzymam kciuki!
Na świecie ten film cieszył się jeszcze większą popularnością. Dystrybutor chyba zdecyduje się ponownie ten film pokazać polskiej publiczności w wybranych kinach. Ale nic na siłę. To jest film artystyczny, a więc nie dla każdego. Myślę, że większość zapozna się z tym filmem nie poprzez kina, ale poprzez telewizję, dvd i internet.
A nakład Mein kampf to ok. 55 milionów - argument z ilości jest kompletnie bezsensowny.
To nie jest argument na nic, tylko radość z faktu,że tyle osób już widziało film.
Tez tak uważam. W połączeniu z tym forum oznacza to, że mnóstwo osób się wyleczyło z miłości do chazarskich koczowników. Świetny towar eksportowy... do okupowanej Palestyny.
Palestyna już niedługo na szczęście przestanie istnieć, to kwestia góra 20 lat:)Jedno źródło terroryzmu zostanie skutecznie zlikwidowane.