Ida

2013
6,6 118 tys. ocen
6,6 10 1 118125
7,4 60 krytyków
Ida
powrót do forum filmu Ida

Oby tak dalej, piękny wynik. Grupka antysemickich przygłupów z tego forum nic w tej sprawie nie zmieni:)

ocenił(a) film na 1
Ivan_The_Maskarator

najświezsza wiadomośc: Producent Idy to tez żyd, he, he, ale jaja!

"With my family history http://www.southafrica.info/about/arts/ida-230315.htm#.VO2JR...– my father is a Hungarian Jew who fled anti-Semitism before World War II. I fled South Africa after being banned and house-arrested for reporting on human rights and black politics for the international media, into 15 years of exile. So I can understand and identify with the trauma of loss of family, home, identity." 

"W historii mojej rodziny. - Mój ojciec jest Żydem, który uciekł węgierski antysemityzm przed wojną uciekłem RPA po zakazie i dom aresztowany za zgłoszenie w sprawie praw człowieka i czarne polityce dla międzynarodowych mediów, na 15 lat wygnanie. Więc mogę zrozumieć i identyfikować się z traumą utraty rodzinnego, domu, tożsamości. " 

No proszę, wychodzi chazarskie (zydowskie) szydło z wora... he, he. Rezyser _ żyd, rebecca Lenkiewicz - wiadomo, producent - kolejny chazarski koczownik, wypłakujący się na forach internetowych. Wiedziałem od początku, że Ida to prymitywna, żałosna intryga szyta grubymi nićmi. No i co teraz powiecie obrońcy biednego uciśnionego narodu? Od samego rana zepsuty śmierdzący ser wypadł z szafy... Smacznego!

ocenił(a) film na 9
seamen

W twoim przypadku warto jednak spróbowac leczenia:)Może jest juz za późno i tylko izolacja w zakładzie zamkniętym będzie sensowna, jednak spróbuj, bo być może odpowiednia farmakoterapia połączona z sesjami pozwoli cię wyleczyć z paranoi i nienawiści. Pamiętaj,ze im szybciej poddasz sie leczeniu tym większa szansa na to,ze nie skończysz marnie. Trzymam kciuki!

ocenił(a) film na 8
Ivan_The_Maskarator

Na świecie ten film cieszył się jeszcze większą popularnością. Dystrybutor chyba zdecyduje się ponownie ten film pokazać polskiej publiczności w wybranych kinach. Ale nic na siłę. To jest film artystyczny, a więc nie dla każdego. Myślę, że większość zapozna się z tym filmem nie poprzez kina, ale poprzez telewizję, dvd i internet.

ocenił(a) film na 1
Ivan_The_Maskarator

A nakład Mein kampf to ok. 55 milionów - argument z ilości jest kompletnie bezsensowny.

ocenił(a) film na 9
seamen

To nie jest argument na nic, tylko radość z faktu,że tyle osób już widziało film.

ocenił(a) film na 1
Ivan_The_Maskarator

Tez tak uważam. W połączeniu z tym forum oznacza to, że mnóstwo osób się wyleczyło z miłości do chazarskich koczowników. Świetny towar eksportowy... do okupowanej Palestyny.

ocenił(a) film na 9
seamen

Palestyna już niedługo na szczęście przestanie istnieć, to kwestia góra 20 lat:)Jedno źródło terroryzmu zostanie skutecznie zlikwidowane.

ocenił(a) film na 8
seamen

Z tymi Chazarami to jakiś twój "chyś"?