Jestem przerażony tematyką wypowiedzi pod filmem i ilością debili i fanatyków, którzy to wypisują i komentują...
Chyba w żadnym polskim filmie nie może się pojawić wątek żydowski, żeby zaraz pod filmem nie pojawiły się gównowywody 'prawdziwych polaków'..
Aż żal komentować..
Straszne! Ty jesteś przerażony tematyką... bo pewnie wierzysz, że Żydzi to jakaś świętość, że nie wolno o nich nic powiedzieć, że nie wolno nawet powiedzieć, że są i przez to mają swoje interesy, które mogą być w konflikcie z naszymi interesami... Ty jesteś przerażony, bo... w twoje główce jest tylko ich propaganda... Ale innych to nie obchodzi. Inni nie są tacy potulni i bezrozumni jak ty. Nakręcili antypolski żydowski paszkwil - dostają adekwatną odpowiedź.
GÓWNO mnie coś takiego obchodzi. Ty sobie wracaj, gdzie chcesz, "prawdziwy wojowniku"...
Cóż, może i mam cięty, ale żadnym wojownikiem nie jestem. Po prostu wysławiam swoje zdanie. To, że pewnym grupom interesu, ono się nie podoba, nic mnie nie obchodzi, bo tak się składa, że interesy mojego plemienia bardziej mnie interesują niż interesy jakiegoś obcego plemienia, które chce moje plemię PO PROSTU OKRAŚĆ.
skoro nie jesteś żadnym 'internetowym wojownikiem', to wytłumacz mi zatem stosunek ilości ocenionych filmów do ilości komentarzy które tutaj wystawiłeś (70/2782!)?
Przez 5 lat udało ci się ocenić tylko 70 filmów, serio??
Jesteś na tym portalu tylko i wyłącznie, aby męczyć ludzi swoimi wypocinami i teoriami. Dla takich jak ty, specjalnym miejscem jest właśnie Onet, a nie FilmWeb.
Ja nie muszę ci nic tłumaczyć. Nie podoba się, nie czytać, nie odpowiadać, ignorować.
Zastanawiam się jakim cudem można dać takiemu filmowi 1... Zazwyczaj są one od ludzi, którzy w ogóle danego filmu nie obejrzeli. Jeśli ocenia się film, to nie powinno się brać pod uwagę tylko tematyki. Są przecież jeszcze takie aspekty jak obsada, reżyseria, zdjęcia itp.
Proponuję oceniać "obsadę, reżyserię, zdjęcia itp." tutaj też:
http://www.filmweb.pl/film/Powr%C3%B3t-1941-36474
nieprawda łachu. Jak będzie o żydostwie w UB albo o tym jak żydowski KOR wydymał cały Naród Polski w tzw. II Solidarności - to proszę bardzo.
Nie uważam się za żadnego prawdziwego Polaka, ale pierwsze co pomyślałem czytając obsadę i nazwy postaci w filmie "qrwa kolejny film o Zydach". Mam się powiesić że tak myślę? Po prostu mnie to wq. I dołożyliśmy się do ich dużego domu kultury ... Dlaczego nikt nie kręci filmów o Bułgarach albo Mongołach? Nie oglądam i daję "1".