nakręć film o żydach, będziesz sławny!
wiekiem braków intelektualnych nie zasłonisz, poza tym jestem tu 4 lata dłużej od ciebie więc okaż szacunek lepiej sytuowanemu
Jakich braków intelektualnych? Jasnowidz jesteś? Ja mam za to dłuższego, i co ty na to?
Ja o blogu pisałem, że mam dłuższego, skoro zacząłeś od wieku konta. A coś ty sobie wyobraził?...Fe!
w jakim to dialekcie, bo na mazowszu slowo "sytuowany" wystepuje oczywiscie w mowie, ale w nieco innych kontekstach. 
Złóz podanie z załącznikami, potwierdzone przez proboszcza i posterunek policji.
Pawlikowski nieznanym reżyserem... Buehehehehe... 

PS Domyślam się, że trollujesz.
wybacz, nie wszystkim znane są "wybitne" produkcje z jego jakże "bogatej" filmografii :D
Nie wszystkim znane są filmy Ceylana... I o czym to świadczy? O nim, czy o tych, co nie znają? 

A bogata filmografia nie jest, gdyż, wyobraź sobie, reżyserowanie filmów nie jest jego jedynym zajęciem, jak zresztą większości reżyserów europejskich. Oprócz tego długie lata pracował dla BBC oraz wykładał (i chyba wciąż wykłada) n Oxfordzie.
Dodam jeszcze, że w 2006 u żony Pawlikowskiego zdiagnozowano raka. Reżyser porzucił wtedy pracę na planie filmu by się nią zająć, następnie, po jej śmierci, przez kilka lat zajmował się dziećmi. Do tworzenia filmów wrócił, gdy się w miarę usamodzielniły. To kolejny powód jego "bogatej" filmografii... Ale naturalnie waćpan był ponad to, by przeczytać o Pawlikowskim choćby notkę na Wikipedii? Nie obraź się, ale to typowe dla pewnego rodzaju ludzi...
Byl taki film Majewskiego "Ogród rozkoszy ziemskich" o umieraniu. Niestety Pawlikowski nie mógłby Majewskiemu nawet prać skarpetek. W/w film bardzo dobry. No widzisz Sqrchybyk, plujesz jadem ale chyba we własne odbicie.
przed idą nakręcił obrzydliwy film o lesbach, którego nikt nawet pies nie chciał obszczać, no to wziął sie na sposób i zrobił geszeft, chwała gierojom jewrejskiego sojuza!
fajne forum, kurde! nikt nikogo nie banuje, a może jakiś donosik do adminów na wstręciuchów, co nie robią l... Pawlikowskiemu?
Zakładam, ze chodzi ci o "Lato miłości". Nie znalem wówczas reżysera, film oglądałem bez specjalnych oczekiwań i bardzo mi się spodobał. Nie, nie dlatego, ze o żydowskich lesbach, tylko dlatego, że ciekawa historia o dorastaniu i rozterkach. 

"którego nikt nawet pies nie chciał obszczać..."? 

A nagrody i nominacje to pewnie ten pies? 
http://www.filmweb.pl/Lato.Milosci/awards
ale jaja to były żydowskie lesby? no to zmieniam zdanie, to napewno wspaniały poruszający film, arcydzieło, a jak miały na imionia, bo mnie ekscytuje imie Rachela, chciałbym miec taką kochankę.
A co, jeśli bohaterki ci się nie spodobały, to mogą nie być Żydówkami? Niesamowite odkrycie! 

Ale zaraz - ty przecież nie znasz wcale filmu, o którym tak zdecydowanie się wypowiadasz, prawda? O jakich innych filmach, których nie obejrzałeś, chciałbys jeszcze porozmawiać? ;)
no nie, wiem, niemki dwie lesby - to jakaś perwersja, ale dwie lesby zydówki - to pełna ekscytacja. 

- nie obejrzałem pokłosia, bo mi lekarz zabronił. powiedział, że jak obejrzę pokłosie, to nie dostanę zwolnienia lekarskiego.
Odpowiadam tylko by ci donieść, że jesteś jedną z najżałośniejszych kreatur, jakie miałem nieprzyjemność poznać podczas tych moich dziesięciu lat (z hakiem) obecności na FW. Możesz sobie pogratulować, bo naprawdę "trochę" widziałem i dostanie się do czołówki wymaga żałości z najwyższej półki... Bez odbioru, biedna istoto.
No tak, argumenty przeciw _idzie bolą, mnie nie ugryziesz, możesz co najwyżej donieść do admina, ja sie wami bawię, wami - czyli ido-lizodupkami, gryzie was, że jestem antysemickim mega-intelektualistą, takim "alienem" antyjudejskim, fajne forum i fajna zabawa z NARWYB-em (narodem wybranym). Polski nie zabanujecie...
seamen, ma Pan wrodzony talent do gangsta-rapu. Musi Pan tylko nad rymami popracować i kariera w slumsach gwarantowana.
w slumsach jerozolimy, mam 4500 zdjęć z okupowanej Palestyny, szkoda gadać, brud, smród i ubóstwo.
A taki komentarz jak twój - o czym innym świadczy, jeśli nie o ignorancji i pewnej pozbawionej uroku prostocie skojarzeń?
Nie wypowiadaj się na temat Ci zupelnie nieznany :p Pawlikowski byl ceniony już przed Idą.