Jeżeli ma ktoś powyżej 18 lat niech tego nie ogląda!! ten film to tragedia ,może sie podobac jedynie nastolatkom.
nie zgadzam się film jest naprawdę dobry , ja mam 22 lata moja sisotra 27 i jestesmy zachwycone to jest po prostu kino dla tych co uwielbiają komedie romantyczne, miłosne slodkie .boski film i muzyka
Też zgłaszam VETO!!! Mam 18 lat i bardzo mi się podobał..., Fakt faktem, że to nie jest film dla kolesia, który szczyci się, że ma 18 lat i chce udowadniać swoją męskość krytykując ten film:/
Ja też mam 18 lat a film oglądałam mając lat 16 i nadal mi się podoba i go oglądam bo mam na dvd jeden z lepszych filmów jaki widziałam...super naprawde super!:) Uwielbiam ten film jest boski...polecam pozdrawiam was.
No to moje gratulacje. To jest kino dla infantylnych nastolatek. Jeszcze ta
nieznośna, przesłodzona Hilary Duff, która nie wie co ze sobą robić.
Właściwie prawie nic pozytywnego w tym filmie znaleźć nie można.
Nie tylko dla nastolatek :) Mi się nawet podobał. Fabuła ciekawa, z życia wzięta, opowiadająca o problemach samotnych rodziców, widziana ze strony dziecka. Ale pozytywów nie ma.
A ja też mam 18 lat, oglądałam ten film jak byłam młodsza i wtedy mi się
podobał, jednak ponad rok temu zmieniłam zdanie :P
To nie jest kwestia wieku, tylko mózgu ;) Film jest płytki i w wielu momentach wręcz bzdurny. 3/10.
Zupełnie sie zgadzam z poprzednią opinią... czasmi żałuje że na filmwebie nie można dawać punktów ujemnych.
kwestia mozgu powiadasz ... heh. No tak bo przeciez w komediach musi byc wszystko madre i pouczajace. W koncu to komedia ... nie !!
masz rację : ) tak samo jak ludzie wypowiadają się na temat Strasznego
Filmu że głupi bezsensu tylko o seksie a właśnie taki efekt miał dać ! ja
mam też 18 lat i film mi się bardzo podobał . Pozdrawiam
a na temat gustów się nie dyskutuje...
każdy lubi to co mu się żywnie podoba,
ale jeżeli chodzi o mnie, to film 5/10 to i tak za wysoko ocenione
mam sporo więcej niż 18 i bez wątpienia muszę powiedzieć że ten film był bardzo dobry.zal mi Cię kolo.
Powiedziałbym że 15 lat to za dużo na ten produkt filmopodobny. Dramat w trzech aktach, jeden z najgorszych filmów jakie oglądałem, naiwny, badziewny, z tragiczną grą aktorską, niedzielne, żałosne kino familijne dla zakompleksionych bab i nastolatek-kandydatek na matki Polki. Scena tańca dzieci i matki jedną z najbardziej żenujących, jakie udało mi się oglądać. Do tej pory zastanawiam się jak dotrwałem do końca nie wydłubując sobie przy okazji oczu. Nie znalazło się nic, co podniosłoby ocenę do dwa. Naprawdę, nic.
film jest poprostu lekki i przyjemny... czasem fajnie obejrzec takie filmy ;) ale o gustach sie nie dyskutuje, wiadomo - jednym się podoba innym nie.