Idealny facet

The Perfect Man
2005
6,3 38 tys. ocen
6,3 10 1 37665
5,0 3 krytyków
Idealny facet
powrót do forum filmu Idealny facet

Świetny film,bardzo mi się podobał.Wydaje mi sie że ten film i cinderella story z Hilary to najlepsze jakie z nia mogą być.A propo zna ktos fajne filmy które możecie polecić?niekoniecznie z Hilary Duff bo większość oglądałam z góry wielkie dzięki :D

ocenił(a) film na 7
justi426

Zgadzam się z tobą, film jest zarąbisty^^ chociaż może to zasługa obsady ;P a szczególnie pewnego rysownika komiksów... ;)

a co do fajnych filmów... może "Wredne dziewczyny", "Miss agent", "Szkoła stewardess", "Wytańczyć marzenia", "Dziewczyna moich koszmarów", "Ona to on" itd. Wiem, że większość to komedie romantyczne ale trudno ;P
Pozdrawiam ;)

P.S. Tego ostatniego filmu jeszcze nie oglądałam tylko dopiero mam zamiar ale słyszałam, że fajny^^

sofin

Dzięki oglądałam wredne dziewczyny,miss agent,szkola stewardess fajny filmik wlasnie go wczoraj ogladalam :),ona to on.
Własnie miałam zamiar obejrzec film wytańczyc marzenia a dziewczyna moich koszmarow nie znam z gory wielkie dzieki.
A co do ostatniego filmu chodzi o Ona to On?swietny filmik obejrzyj sobie pozdrówka :D