PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629224}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
2015
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 165995
5,2 56 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

Wiecie że podobno Monolit wraz z premierą Kosogłosa cz. 2 na DVD wypuści edycje kolekcjonerską Igrzysk Śmierci z dodatkami ;)

ocenił(a) film na 9
buterfly

Wiadome, kaskę trzeba trzepać i najlepiej zrobić to stopniowo: skoro kupili wszystkie części w zwykłych wydaniach to i kupią kolekcjonerskie :) Marketing, marketing moi drodzy :) Ja osobiście podziękuję, dodatki internety dostarczą skoro takie myślenie dystrybutor powziął.

xtomixx

To że o kasę, im chodzi to nic dziwnego sam się zastawiam, czy kupie wszystko będzie zależało od ceny i dodatków jakę się pojawią, bo to jest najważniejsze .

użytkownik usunięty
xtomixx

Ja kupię dobrze że nie kupiłem żadnej wersji książkowej także :D jestem czysty.

użytkownik usunięty
buterfly

Nakopałbym im tak do tych 4 liter...

Dlaczego tak ich nie lubisz ? ;)

użytkownik usunięty
buterfly

Bo mam poprzednie części xddd

No ja także ;)

użytkownik usunięty
buterfly

Ale dodatków w takim razie nie kupie xD

użytkownik usunięty

a masz książki? bo właśnie zauważyłem że idzie kupić normalne ale jedno płytowa wersja chyba bez dodatków :)

użytkownik usunięty

A ja nie mam i jeśli takie wydanie będzie tanie to kupię sobie z chęcią :) przynajmniej nie będzie to wersja książkowa :)

ocenił(a) film na 9
buterfly

na pewno :) sam do nich pisałem

BitchesLoveCake

Tak ;) czyli to ty masz nic DAWID na http://hungergames.pl/ ? :)

ocenił(a) film na 9
buterfly

nie da się ukryć :P

ocenił(a) film na 7
buterfly

Seria, która ma na celu pokazać manipulację medialną i jaraniem się rzeczami "na topie" (Igrzyska śmierci- zostało pokazane, jak Kapitolińskie dzieci bawią się w igrzyska) sama staje się tym, przed czym miała przestrzec

konradxyz

Obwiniałby tutaj naszego wydawce, który chce na serii jak najwięcej zarobić wydając edycje kolekcjonerską jakby nie ,, potrafił '' wydać normalnie od razu z dodatkami .

konradxyz

Obwiniałbym tutaj naszego wydawce który chce na serii jak najwięcej zarobić wydając edycje kolekcjonerską jakby nie ,, potrafił '' wydać normalnie od razu z dodatkami .

buterfly

Sorki że powtórzyłem dwa razy ale nie wyświetlał mi się post /:

ocenił(a) film na 9
buterfly

są dostępne okładki, wydanie będzie w wersji: 4 filmy z bookletem, każdy po 30zł
czyli to co było tylko troszkę inne okładki i z materiałami dodatkowymi -.-

BitchesLoveCake

Dzięki już wiem ;)