Wiecie że podobno Monolit wraz z premierą Kosogłosa cz. 2 na DVD wypuści edycje kolekcjonerską Igrzysk Śmierci z dodatkami ;)
Wiadome, kaskę trzeba trzepać i najlepiej zrobić to stopniowo: skoro kupili wszystkie części w zwykłych wydaniach to i kupią kolekcjonerskie :) Marketing, marketing moi drodzy :) Ja osobiście podziękuję, dodatki internety dostarczą skoro takie myślenie dystrybutor powziął.
To że o kasę, im chodzi to nic dziwnego sam się zastawiam, czy kupie wszystko będzie zależało od ceny i dodatków jakę się pojawią, bo to jest najważniejsze .
a masz książki? bo właśnie zauważyłem że idzie kupić normalne ale jedno płytowa wersja chyba bez dodatków :)
A ja nie mam i jeśli takie wydanie będzie tanie to kupię sobie z chęcią :) przynajmniej nie będzie to wersja książkowa :)
Seria, która ma na celu pokazać manipulację medialną i jaraniem się rzeczami "na topie" (Igrzyska śmierci- zostało pokazane, jak Kapitolińskie dzieci bawią się w igrzyska) sama staje się tym, przed czym miała przestrzec
Obwiniałby tutaj naszego wydawce, który chce na serii jak najwięcej zarobić wydając edycje kolekcjonerską jakby nie ,, potrafił '' wydać normalnie od razu z dodatkami .
Obwiniałbym tutaj naszego wydawce który chce na serii jak najwięcej zarobić wydając edycje kolekcjonerską jakby nie ,, potrafił '' wydać normalnie od razu z dodatkami .
są dostępne okładki, wydanie będzie w wersji: 4 filmy z bookletem, każdy po 30zł
czyli to co było tylko troszkę inne okładki i z materiałami dodatkowymi -.-